| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Özel mesaj hanesi görünmüyor!/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Mar 2006
| Forumda teknik bir sorunmu var* Özel mesaj yolluyamıyorum.Özel mesaj hanesi görünmüyor Moderatör arkadaşlar tarafından Bilgilendirilirsem sevinirim Saygılar.. |
| #2 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Aug 2006
| aynı sorunu ben de yaşıyorum. Özel mesaj sayım 60 bulmuştu, ancak bugnü boşalttım. |
| #3 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| ben gönderebiliyorum.. ama bugun sizi görünce size bir özel mesaj atacaktım ama siz de bir sorun var heralde sizin ki gözükmedi.. neyse özel mesajla atacagımı burada söyliyim bari.. aramıza yeniden hoş geldiniz. tam ben de bugun sizin yoklugunuzdan bahsetmiştim,demek ki iyi insansınız ![]() saygılarımla sayın hamas.. __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. Elenorin Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 19-11-06 00:55 . |
|
|
| #4 | |
| Teşekkür ederim sn elonorin hoşbulduk! , Bende sizleri özledim! İmzamda görünmüyor imza kısmıda yok. Sn yönetim 15 gün uzaklaştık diye gözden çıkarıldık sanırım ![]() |
| #5 | |
Onay bekleyen
| Aynı sıkıntı bende de var sayın hamas. İmza kullanmıyordum ama yok, benimki de gitmiş |
| #6 | |
Onay bekleyen
| Benim de özel bir sorunum var. Özel mesaj alamıyor ve atamıyorum. Hayırdır inşallah! İlgililer ilgilenirse sevinirim. Saygılar |
| #7 | |
Admin ![]() Giriş Tarihi: Jun 2005
| Özel mesaj sisteminde herhangi bir sorun ile karşılaşmadık. Söz konusu sorun vbulletin'den kaynaklanan bir hata olabilir. Geçici ve sınırlı olmasını umut ediyoruz. Araştırmaktayız... |
| #8 | |
| Bekliyoruz sn seha! İmza kısmınıda araştırırsanız sevinirim Şimdiden ilginize teşekkür ediyorum! |
| #9 | |
Onay bekleyen
| Sayın seha ilginize teşekkür ederim. Bir dostumdan bana özel mesaj atmasını rica ettim. Belki açılır pencereyle ulaşabilirim diye. ancak ingilizce bir mesaj çıkmış karşısına, yoladı diye görünmemiş. İngilizcem yeterli değil. O hata mesajını buraya yazıyorum. Belki çalışmalarınızda size kolaylık sağlar. "hancı has chosen not to receive private messages or may not be allowed to receive private messages. Therefore you may not send your message to him/her." Şimdiden teşekür ederim. |
| #10 | ||
Onay bekleyen
| Alıntı:
![]() Sayın hacı özel mesaj almayı reddetmişsiniz veya özel mesaj almanıza izin verilmemiş. Bu yüzden sayın dostunuz size mesaj yollayamazmış. Saygılar | |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|