| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
Guest Mesajlar: n/a
| Arkadaşlar, ÖSS sınavına kendisi ya da bir yakını girenler sınav sonucu açıklanınca aşağıdaki adresten sonucu öğrenebilir. Bu arada ÖSYM nin yaptığı tüm sınavların sonuçlarını bu adresten öğrenebilirsiniz. http://sonuc.osym.gov.tr/ |
| #2 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Ah bir zamanlar biz de az ter dökmemiştik hani, Bu arada ilginç bir anımı da aktarıyım ösym sitesiyle ilgili. 2003 yılının Yabancı Dil Sınavı (YDS) 'na bakmıştım geçen yıl soruların bir kısmını incelemiştim YDS 2004'ten tam bir gün önce ve çok ilginçtir ki o akşam incelediğim sorulardan biri ertesi sabah sınavda çıktı :D Yani üstüste 2 yıl aynı soru sorulmuştu ![]() __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2005 Ülke / Şehir: İzmir
| Türker Bey bu haksız rekabet olmuyor mu? :D |
| #4 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Ama aynı soru herkes için soruluyor ![]() Yine de bence olmaması gereken bir olaydı, hatta iyi hatırlıyorum o soruyu sabah sınavda görünce geçici bir tramva bile yaşamıştım :D __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2005 Ülke / Şehir: İzmir
| Hocam neticede sen emek harcayıp daha önceden çalışmışsın ne güzel. Zaten bence ÖSS'ye en iyi hazırlık geçmiş yılların sorularını hazmederek çözmekle oluyor. ![]() |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|