| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Kıbrıs'taki durum en sonunda ne olur?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Dünya'daki gelişmeler, Dış ilişkiler, Avrupa Birliği |
| Anket Sonuçlarını Göster: Kibris'ta nihai durum ne olur? | |||
| Kibris konusu cozumlenemez, statuko devam eder. | 2 | 14.29% | |
| Kuzey Kibris'in bagimsizligini tum dunya tanir. | 1 | 7.14% | |
| Annan Plani gibi bir planla barisa kavusur ada. | 3 | 21.43% | |
| 1960 Anayasasi yeniden tesis edilir. | 1 | 7.14% | |
| Savas cikar, sinirlar savas sonrasi acikliga kavusur. | 3 | 21.43% | |
| Diger (Lutfen Belirtiniz) | 4 | 28.57% | |
| Oy Verenler: 14. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Su an icin degil ama bundan belki de 10 yil 20 yil sonra yani Kibris konusu cozumlendikten sonra durum ne olur sizce? Antioksidan Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 24-11-06 01:59 . |
|
| #2 | |
Siyaset&Bilim ![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
| İleride bir referadum daha olur ve Kıbrıs;Türk halkının el birliğiyle İngiltere'ye bağlı bir kasaba haline gelir.Bundan Türkiye hariç kimseninde gocunacağını düşünmüyorum.Belki öyle bir an olur ki,Türkiye'de gocunmaz.Sadece fatih karaoğlan fethine öykünür,o da tarih kitaplarında kronolojik bir tarih olarak çizili kalır. |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Kibris kademeli olarak, ulusal onur fazla zedelenmeden usulca adim adim elden gider. |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| KKTC'nin sonu bellidir "İLHAK" en başında yapılması gereken TC'ye dahil olması durumu "SON" olarak gözüküyor... __________________
"Gök kubbemiz, güneş bayrağımız" |
|
| #5 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Oct 2006
| AB'ye gireceğiz diye ulusal politikamız olan kıbrısı satmayız inşallah.Bu yapacağımız en büyük yanlış olur ve Türkiye Cumhuriyeti daha bir sömürgeleştirilir.Ulusal Bağımsızlığımız ve kendi çıkarlarımız için Kıbrıs Türkiye Cumhuriyetinin kalması lazım. __________________
Kendi Alevinle Yakmaya Hazır Olmalısın Kendini:Önce Kül Olmadan Nasıl Yeni Olabilirsin Ki? |
|
| #6 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Nov 2006
| kıbrısta durum ne olur ?bence bu sekilde cözümsüzlük devam eder.cünkü biseyler olması için türkiyeden taviz beklemekteler verdigi sözleri tutmayan ab liler.Türkiye'de bu tavizi en azından önümüzdeki sürecte veremez cünkü secimler yaklasıyor.hükümet böyle biseye cesaret edemez.ayrıca hicbir zamanda taviz verilmemeldir.Cünkü bir taviz verilmeye baslanırsa bunun ucu gelmez.Bu durmun ucu akıl alamayacak sekilde kötüye gider.onun için ya cift taraflı adım atılacak ki bunu ab den beklemek sacma olur o zaman durum cözümsüz bir sekilde kalır. |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Kibris´i; Istanbul´kurtarmak icin Ingilizlere verdim diyen Abdulhamit´in kulaklari cinlasin. |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: ankara
| Bence ortadoğu sorunuyla alakalı bir durumdur bu.amerika ortadoğudan amaçladıklarını alarak çıkamazsa bu durm yani statüko kıbrısta devam eder. ancak amerika istediklerini alır ve ortadoğu istikrara kavuşursa durum türkiye aleyhine gelişir.türkiye amerikaya rağmen hele böyle bir başarının ardından kktc aleyhine bir duruma karşı koyamaz.kıbrıs stratejik öneminden dolayı tamamiyle amerikanın kontrolunde bir ada statüsü kazanır. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|