"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Diğer > Konu Dışı > Arşiv

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Kapalı Konu

Konu Araçları
Eski24-11-06, 15:17  #1
NİLSU

NİLSU'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2006
Ülke / Şehir: Ankara
Bugün neler yaptınız???

Nasıl bir başlık yazsam karar veremedim aslında ama birden parmaklarım yazıverdi işte!Her gün yeni şeyler öğreniyoruz hayata dair...Peki siz bugün neler öğrendiniz???<aman haberleri yazayım demeyin bitmez valla <Mesela:gençlerin aslında o kadar kötü gitmediğini,yalnızlığın her insanın başına gelebileceğini...>Hem biraz daha dikkatli yaşarız hayatı beraber?
NİLSU is offline  
Eski24-11-06, 21:20  #2
esitlik
Felsefe&Konu Dışı

esitlik'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2006
Ülke / Şehir: istanbul

bugün ne öğrendiğimi değil de neyi öğrenemediğimi yazayım isterseniz; sevdiğim kızın neden bana cevap vermediğini hala öğrenemedim, büyük bir umutla ve merakla bekliyorum.
sayın nilsu kusura bakma, böyle soruya böyle cevap verilir
Eski24-11-06, 21:26  #3
NİLSU

NİLSU'nın Avatarı

Bence mantıklı değil!Demek istemediğimi anlasaydınız böyle cevap yazmazdınız!Ben Laf olsun diye açmadım bu sayfayı.Birileri bazı tecrübelerini paylaşsın diye açtım!Günlük yazmışsınız ama yine de üzüldüm!Olsun,insan bu unutur!
NİLSU is offline  
Eski24-11-06, 22:46  #4
YAZGI

YAZGI'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2006

Bugün ne yaptınız.Başlık siteye girer girmez dikkatimi çekti.Ve yazabileceğim birşeylerin mutlaka olması gerektiğiydi.Herbirimiz mutlak birşeyler yaptık-yahutta yapmadık,yapamadık.Yaptıklarımızı bir kenara bırakırsak,yapamadıklarımızı düşünmemiz gerektiğine inanıyorum.Her yaşadığımız gün yeni bir güne doğuş degilmi.O halde gün içerisindeki eylemlerimiz dogrusunda bir sonraki güne nasıl başlayacağımızı en azından tahmin edip,ona göre kendimizi nasıl yonlendirebileceğimizi düşünebiliriz.
Her günün sorgusunu günün bitiminde yapabliyorsak,ve uyannıkken gecirdigimiz saatler bize düşlerde kabus olarak yansımıyorsa ne mutlu.
Günlük hayatımızı yaşarken az da olsa olumsuz herşeye karşı mesafeli bir duruşla yaşamaya gayret edersek,eminimki bu soruyu kendimize yoneltmek cok daha farklı keyif verecektir.Evet "Bugün ne yaptınız".
YAZGI is offline  
Eski25-11-06, 01:20  #5
esitlik
Felsefe&Konu Dışı

esitlik'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2006
Ülke / Şehir: istanbul

o zaman şunu yazmam gerekir benim; bu gece okul yurdunda kaldım ve okuldaki tkp grubuna karşı eleştirilerini dinledim, ve gercekten de tkp'lilerin ülke rerceklerine karşı kendi başlarına hareket ettiklerini bir kez daha anladım, ben de onlara katılıyorum ve karşıt fikirlerden gelebilecek eleştirilere nasıl cevap verebileceğimi ve içinde bulunduğum grubu nasıl eleştirebileceğim üzerinde deneyim kazandım.
insan bazen kendi arkadaş grubunu eleştirenlere karşı da saygıyla yaklaşabilmeli ve onların tarafından olaylara bakabilmeli, bu konuda daha önce de hoşgörüyle karşılıyordum fakat bugün daha şiddetli eleştiriler geldi ve onların bakışıyla olayları değerlendirmem üzerinde deneyim kazandım diyebilirim. bunun haricinde hayatımda cok da farklı brişey olmadı diyebilirim.
Eski29-11-06, 01:37  #6
altarnatif
Yazar Adayı

altarnatif'nın Avatarı

bu soruyu her gece kendime soruyorum ve bunu sayesinde zamanla yarışıyorum zamanın her saniyesinde kendime ve çevreme katabileceğim bir artıyı yapmak için uğraşıyorum. yani 25. saat için bir çaba içindeyim
altarnatif is offline  
Eski01-12-06, 21:34  #7
NİLSU

NİLSU'nın Avatarı

Ben de bugün yeni bir şey öğrendim.Bilmiyorum katılır mısınız ama:hayatta kendimizi ne kadar paralarsak paralayalım hep bir şeylerin eksik kadığını...Yani hani bazen yaparız ya yapılacak işler listesi.İşte bugün şunu fark ettim:öleceğimiz günün son dakikasında bile hala o yapılacak işler listesinde bir şeyler olacak!!!
NİLSU is offline  
Eski01-12-06, 21:38  #8
ursulamel

ursulamel'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2006
Ülke / Şehir: izmir

Alıntı:
Sayın NİLSU şöyle demiş:

Ben de bugün yeni bir şey öğrendim.Bilmiyorum katılır mısınız ama:hayatta kendimizi ne kadar paralarsak paralayalım hep bir şeylerin eksik kadığını...Yani hani bazen yaparız ya yapılacak işler listesi.İşte bugün şunu fark ettim:öleceğimiz günün son dakikasında bile hala o yapılacak işler listesinde bir şeyler olacak!!!

Çok doğru bir tespit.Bunu insan ne kadar çabuk farkederse o kadar iyi
Hep bir liste vardır ve hep olacaktır çünkü yaşıyoruz
Eski02-12-06, 15:57  #9
Nietzsche
Yazar Adayı

bugün bu başlığa nasıl bir yazı yazılabilir diye düşündüm,önce yazılanları okudum ve yazıma başlamadan önceki kararımın ne kadar doğru olduğunu gördüm:'Biraz daha mantıklı başlıklara yönel!'
Nietzsche is offline  
Eski03-12-06, 00:27  #10
altarnatif
Yazar Adayı

altarnatif'nın Avatarı

nilsu dediklerine katılıyorum sanırım bunlardır bizi yaşamda heveslendiren hırslandıran gibi geliyor bana eksiklikler yeni beklentiler...
altarnatif is offline  
Kapalı Konu

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 04:03.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)