Yazıyaz Forum RSS beslemesi

Bu nedir?

"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Diğer > Forum Hakkında

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Attığım mesajlar nereye gidiyor?

/

konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz

Kapalı Konu

Konu Araçları
Eski24-11-06, 16:44  #1
4.krallık
Yazar Adayı

Giriş Tarihi: Nov 2006
Attığım mesajlar nereye gidiyor?

galiba forma üye oluşum 1 hafta oldu ve bu zaman zarfında attığım mesajların sayısı yaklaşık 10 olmasına rağmen attığım mesajları göremiyorum...''seviye tabikide önemli''lakin bilimsel makalemi göndermemiz lazım uluslar arası bilimsel bir form da çıkabilmesi için...
4.krallık is offline  
Eski24-11-06, 19:19  #2
gözlüklü
Yazar Adayı

Giriş Tarihi: Oct 2006

Bende tam olarak bilemiyorum.Ben de aynı sorunu yaşıyorum.
gözlüklü is offline  
Eski24-11-06, 19:43  #3
melnur
Yazıyaz Grup
Genel Koordinatörü

Giriş Tarihi: Aug 2005

Alıntı:
Sayın 4.krallık şöyle demiş:

galiba forma üye oluşum 1 hafta oldu ve bu zaman zarfında attığım mesajların sayısı yaklaşık 10 olmasına rağmen attığım mesajları göremiyorum...''seviye tabikide önemli''lakin bilimsel makalemi göndermemiz lazım uluslar arası bilimsel bir form da çıkabilmesi için...
Yazar adaylarının yazıları kurallara uygun olup olmadığı konusunda küçük bir incelemeden geçtikten sonra, eğer bir aykırılık yoksa yayınlanıyor. Forum kurallarını okumanız gerekmektedir. Kimseden bilimsel bir makale beklendiği yok ama, yukarda yazdığınız yazıya biraz dikkat ederseniz,görülecektir ki türkçenizin -herhalde acele yazmaktan olacak-biraz özene ihtiyacı var.

Sonra din temelli yazılarımız için "inançlar.." bölümümüz var. Bu tür yazılarınızın yeri de bilim bölümü değil.

Biraz dikkat edildiğinde yazılarınızın sitede yer almaması için hiç bir neden yoktur.
melnur is offline  
Eski24-11-06, 20:10  #4
SaBıR_GüLü

SaBıR_GüLü'nın Avatarı

Aynı sorunu bende yaşıyorum ve yayınlanmayan yazılarımda bir hata yaptığımı, site kurallarına aykırı birşey yaptığımı zannetmiyorum. hata yaptıysak özel mesaj yoluyla uyarabilirsiniz. şurada yazım yanlışı yapmışsınız ya da bunu yazmanız site kurallarına aykırı diye uyarmanız gerekiyor ki yanlışımızı bilelim, yazılarımızın yayınlanmayışının sebebini öğrenelim.
SaBıR_GüLü is offline  
Eski24-11-06, 22:00  #5
melnur
Yazıyaz Grup
Genel Koordinatörü

Giriş Tarihi: Aug 2005

Kural dışı olmayan mesajlar er geç yayınlanır. Yayınlanmada bir gecikme oluyorsa, o anda yazınıza bakacak moderatör arkadaşların sitede olmamasıdır.

Özel mesaj hakkı "yazar" olduktan sonra gerçekleştiği için bu uygulamayı yapamıyoruz. Ama çok gerekliyse arkadaşlarımız mail yoluyla sizlere ulaşmaya çalışıyorlar.

Biliyorum; sizler için oldukça zor bir süreç ama, siteye her önüne gelenin yazmaması için bu önlemleri almak zorundayız. Ayrıca bu sürecin fazla uzamaması için arkadaşlarımız da ellerinden gelen çabayı göstermektedir.
melnur is offline  
Eski29-11-06, 16:16  #6
SaBıR_GüLü

SaBıR_GüLü'nın Avatarı

yazar adaylığı neye göre bitiyor? mesaj sayısına göre mi?
Eski29-11-06, 18:18  #7
seha
Admin

seha'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2005

Alıntı:
Sayın SaBıR_GüLü şöyle demiş:

yazar adaylığı neye göre bitiyor? mesaj sayısına göre mi?
Konu hakkında daha önce ifade ettiğim görüşlerimi aşağıdaki adresten okuyabilirsiniz.

http://www.yaziyaz.com/forum/post58764-3.html
seha is offline  
Eski01-01-07, 19:02  #8
Ernesto

Ernesto'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Apr 2006

Ya ben artık gerçekten yazdığım mesajların ne olduğunu ciddi manada merak eder oldum...Foruma çok eski üye idim...Fakat adsl bağlantım olmadığı için uzunca bir süredir yazmıyordum...Birilerinin bana garezi,kini mi var bilemiyorum...Eğer yazdığım yazılar yayımlanmayacaksa; ben niye ''yazı yaz''a, yazı yazayım ki?..Ha diyeceksiniz ki;''mesajları kontrol ediyoruz ondan sonra yayımlıyoruz''...Tamam eyvallah!..Ama dün gece ırkçılık konusuna yazdığım yazı neden yayımlanmadı?..Forum kurallarının hangi hükmünü ihlal etmişti doğrusu ben anlıyamadım...Anlayan varsa beri gelsin...Şimdi ise,yani az önce ''Militarizm'' konusuna yazı yazdım ama heyhat gel gör ki,o yazdığım yazıda meçhule gitti...Bu uygulamanız sayesinde insanda yazma şevki kalmıyor inanın...Saygılar...
Ernesto is offline  
Eski02-01-07, 03:02  #9
Ernesto

Ernesto'nın Avatarı

Ya arkadaşlar kusura bakmayın özelden yazma hakkım olmadığı için buradan yazıyorum...Mesajlarım neden bu kadar geç yayımlanıyor?..İki konuya yazı yazdım ama hala mesajlarımı göremiyorum...Hani bizde emek sarfediyoruz o yazıları yazmak için ister istemezde akıbetinin ne olduğunu merak ediyorum?...
Ernesto is offline  
Eski03-01-07, 02:48  #10
Ernesto

Ernesto'nın Avatarı

Siyasi İdolojiler adlı bölümde bulunan Kararımca Sosyalizm adlı konuya yazdığım yazı hala yayımlanmadı...Aradan kaç saat geçmesine rağmen...Neden?..Niye bu kadar yazılar geç yayımlanıyor?..
Ernesto is offline  
Kapalı Konu

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 17:57.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)