"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." Lütfen forum kurallarını okuyunuz. |
||||||||||
![]() |
| |||||||
| Aşk, Arkadan Vuran Pabuç / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Şiir denemeleriniz... |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| sövme yaptırdım dilime kurşuna dizilmiş imame haydan gelmiş gibi vıcık AŞK, kutsal artığı kelime bir kuştu, iyiydi hoştu kalbime pustu it, puşttu, AŞK, arkadan vuran pabuç sevilgendim, sevdin, öldüm |
|
| #2 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: May 2006
| Hoşgeldiniz sevgili Prenstenes.. |
|
| #3 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: May 2006
| Prenstenes hoş geldiniz. Şiirse mükemmel her zamanki gibi. |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: yerküre
| Hoşgeldiniz Prenstenes.Umarım şiirlerinizin devamı gelir.Heyecanla bekliyorum... __________________
hiç birşey hissetmiyorum artık tüm duygularımı vestiyere bıraktım ruhsuz burjuvalar gibi et parçası gibi maskemi takıp dans ederim... |
|
| #5 | |
| 3 BACAKLI MASA-L Kuru ekmeği ıslatıp Sevgi ekmiş ya ninem Baldan tatlı fakirlik Fakirlik dalda güzel Tarlada kırılmış kalmış Kalmış ya tahta saban Dedem aşı yapmış da Çoğalmış koca orman Boynuzunu kıran inek Sütten kesilmiş hani Köpeğimi arı sokmuş Dönüp durmuş yerinde İncir sütü sıçramış Gözü kör olmuş kedi Damdan dama atlamış Masal olmuş bizlere Üç bacaklı masayı Kederine yaslamış Masa yerinde, ev mazi Huzur yuvamda güzel |
|
| #6 | |
| KUMA Bir şiir yazdım ölüm üstüne Senin üstüne...Dirim üstüne... Geldikçe geldi ölüm Üstüme üstüme... Git dedim ölüm Kendi ülkene, Korktu çekildi biraz Silkine silkine... Yüzsüzdür bilirim Çok uzun sürmez Geri gelmesi sevdiklerime. Sigara içmesen n'olurdu babam da Kuma getirmeseydin ölümü Anamın üstüne... |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
| Sayın prenstenes, hoşgeldiniz. Sade,duyarlı, hem de yaşayan gerçeklerle olduğunuz gibi geldiğiniz için teşekkürler. Bütün kalbimle, sevgiyle okuyorum dökülen her yanınızı. __________________
"Dürüst insanların ceza görmeden ülkelerine hizmet edebilecekleri zaman henüz gelmedi" Isidore de ROBESPİERRE (1794'ten beri) |
|
| #8 | |
| ACEMİ SARRAF İçimde, karmaşası Uzun bir adres tarifini Akılda tutamamışlığın ... Başımda kuşlar... Hangi lokmamı ısırsam: Yarım. Zil çaldı, okulum uzak. Sana bu acıklı filmi Nasıl anlatayım Ağlamadan? Geçici bir Delilik tiremesi. Zokayı yutmuşum. Gözleme pişirmiş anam. Ana karnım tok! Kurulmuş sofraya Ölü yıkayıcılar çoktan. Utanıyorum. Soyunma vakti İnsanlıktan. Uykum var çok. Saklanacak kovuğumda Yılan uyuyor. Kerpetenlerle Sökmeye gelmiş Üç adam düşlerimi Ama ben düşsüz Yaşayamam. Bu çukur çocukken Oyuncağımı sakladığım çukur. Kendimi gömsem, ayıp! Saklamayı Beş yaşında öğrendim Köpeklerden. Şimdi, git sen! Beni böyle bırak! Depozito istemem senden. Ben diye kakalamam Defolu bir hayatı Bir daha gelirsen. Sarrafım, bir tek Kendinden anlayan Reddediyorum Kırıklarını hayatın. Sadık bir köpek mi ki Günebakan? Salyasümük Güneş ağlıyor? Ben ki Başlı başına çıban. Başım ağrımaz benim. Kuşkulu bir elmayım: Kurtlu ve kurtsuz. İnsanım, Görevim bu: Şaşırtırım. Bu yüzden Kağıt bulunca Saçmalamam. Yüzüme bakma yine de... Şimdi, git sen! |
|
| #9 | |
| ŞİİR ÜLKEM Tenine dokunmaya gelmez elim Tilki uykusundaki kelimelerin. Açık kapısından bir ışık sızar Affedin açık kalmış şiir ülkemin. |
|
| #10 | |
| KULAKTAN DOLMA zıttık Ahmetle taban tabana o Muhterem Nur sever, ben günebakan evlenmiş şimdi o,ben beşikten kertik -kanser demişlerdi- Arzu Okay'la ikiz çocuklarıydık kaderin, Eylül'den olma bilirdik az solculuk, kulaktan dolma namlumuzda "bir orman gibi" deli yaşamak belki de Dünyayı Kurtarmalıydık ölmek gibi bir oyun uydurdu Ahmet |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|