"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||||||
| #1 | |
Yazar Adayı
Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: dünya :)
| özellikle ben bu bölümde sunmak istedim.. çünkü o kadar yanlış düşünceler varki çok üzülüyorum.... bu sebeple sizlerin aklınızda oluşan bütün soru ve sorunlara bir cevap teşkil edecek bu programı sunmak istedim... dinimiz hakkında hadis,islam fıkhı , kur-an , tefsir , siyer, peygamberimizin doğumdan ölüme hayatı, namaz.. vs... lütfen okuyun daha sonra bu bölümde sorulan soruları sorarken bir kez daha düşünün.. ayrıca daha bir çok kaynakta sunabilirim.... bir şey sormadan önce , öncelikle emin olun... iyi araştırıp okuyun... kur-an da alak suresin de ( ilk inen sure ) ıkra ( oku ) kelimesi 1. ve 3. ayette olmak üzere o surede 2 defa geçmektedir... oku kelimesi 2 kez vurgulanmış oluyor.. bu ne demek oluyor ??? oku , oku yani 1 kez okuduğunu bir kez daha oku demek oluyor.. insan bazen 1 kez okuyarak bir şey anlamayabilir..... buyrun size muhteşem bir program ::: buradan indirebilirsiniz... muhakkak indirin.... DOWNLOAD_____; http://www.muvahhid.com/ |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| sn uveys-el kuranı yeteri kadar okuduk bende size turan dursun öneririm.(günde bir öğün DİN BU bir, öğün TABU CAN ÇEKİŞİYOR, bir öğün de KUTSAL KİTAPLARIN KAYNAKLARI) |
| #3 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Oct 2006
| Söz konusu programdan daha güncel ve daha detaylı bilgi programları da vardır.Ama gel gör ki bilgi düzeyinde sadece... |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|