Dergi

Blog

Evrim

Marksizm

Yazıyaz Forum RSS beslemesi

Bu nedir?

"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > İnançlar ve Dinler > Kitaplı Dinler - Tarikatlar > Arşiv

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Konu Araçları
Eski26-11-06, 00:54  #1
uveys-el
Yazar Adayı

uveys-el'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2006
Ülke / Şehir: dünya :)
Bu programı bir okumanızı tavsiye ederim..

özellikle ben bu bölümde sunmak istedim.. çünkü o kadar yanlış düşünceler varki çok üzülüyorum.... bu sebeple sizlerin aklınızda oluşan bütün soru ve sorunlara bir cevap teşkil edecek bu programı sunmak istedim...

dinimiz hakkında hadis,islam fıkhı , kur-an , tefsir , siyer, peygamberimizin doğumdan ölüme hayatı, namaz.. vs...

lütfen okuyun daha sonra bu bölümde sorulan soruları sorarken bir kez daha düşünün..

ayrıca daha bir çok kaynakta sunabilirim.... bir şey sormadan önce , öncelikle emin olun... iyi araştırıp okuyun... kur-an da alak suresin de ( ilk inen sure ) ıkra ( oku ) kelimesi 1. ve 3. ayette olmak üzere o surede 2 defa geçmektedir... oku kelimesi 2 kez vurgulanmış oluyor.. bu ne demek oluyor ??? oku , oku yani 1 kez okuduğunu bir kez daha oku demek oluyor.. insan bazen 1 kez okuyarak bir şey anlamayabilir.....

buyrun size muhteşem bir program ::: buradan indirebilirsiniz... muhakkak indirin....

DOWNLOAD_____; http://www.muvahhid.com/
uveys-el is offline  
Eski26-11-06, 13:28  #2
jitane

jitane'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2006

sn uveys-el kuranı yeteri kadar okuduk bende size turan dursun öneririm.(günde bir öğün DİN BU bir, öğün TABU CAN ÇEKİŞİYOR, bir öğün de KUTSAL KİTAPLARIN KAYNAKLARI)
jitane is offline  
Eski26-11-06, 13:40  #3
özedönüş
Uzaklaştırıldı

Giriş Tarihi: Oct 2006

Söz konusu programdan daha güncel ve daha detaylı bilgi programları da vardır.Ama gel gör ki bilgi düzeyinde sadece...
özedönüş is offline  

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 00:15.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)