"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||||||
![]() |
| |||||||
| Bir kaç satırda benden.. / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Şiir denemeleriniz... |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Türkiye
| bir sevda türküsü çalıyor radyoda elimde sigaram, biraz ağlamaklıyım tıpkı bizim türkümüze benziyor gözlerin geçiyor o an gözlerimden biraz daha doluyor gözlerim derin bir nefes çekiyorum sigaramdan ve türkü hiç bitmesin istiyorum gözlerin hep gözlerimde kalsın yaşlar süzülmeye başlıyor ufak ufak bilmem pişmanmısın şimdi beni böyle çaresiz, böyle virane bıraktığın için bilmem pişmanmısın şimdi her sabah o pencerenin önünde geçişini bekliyorum ben sevdiğime pişman değilim inan işte şimdi bizim türkümüz çalıyor tutunmaya çalışıyorum bir şeylere ağlamakta kar etmiyor o an sana sarılmak varken, yalnızıkla kucaklaşıyorum ama inan hiç pişman değilim seni sevdiğime cem karaca söylüyor..deniz üstü köpürür benime bu dünyaya gelişim senin içindir sabahları o penceredeyim..bir kez görsem yeter __________________
Ya özgür olacağız, ya da kahramanlar gibi öleceğiz. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|