| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Google - Bush ilişkisi/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Dünya'daki gelişmeler, Dış ilişkiler, Avrupa Birliği |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| İnternette dolaşırken tesadüfen rastladım. Google'a, ingilizcede "başarısızlık / hezimet" anlamına gelen "failure" yazdığınızda, ilk sayfa olarak karşınıza George W. Bush'un biografisi çıkıyor karşınıza ve web sayfasında "failure" kelimesi geçmiyor bile. Sizce bu bilinçli yapılmış bir olay mı? Yoksa Google Demokratlar tarafından mı destekleniyor? __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
|
| #2 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: May 2005
| bence bush u desteklemeyen bir site bu ve bilinçli olarak yapılmış...çünkü eger bushu destekliyor olsalardı başarısızlık anlamına gelen bir kelimeyi yazdıgınızda onun biyografisi karşınıza çıkmazdı... |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2005 Ülke / Şehir: İzmir
| Çok ilginç bir şey. Tabii google'nın bütün Cumhuriyetçileri karşısına almayı göze almış olması da dikkate değer. Demek ki Bush ile aralarında ciddi problemler var. |
|
| #4 | |
| Az önce aynı şeyi MSN search'te denedim. Bu sefer çok daha ilginci karşıma çıktı! 1. Senator Hillary Rodham Clinton: Online Office Welcome Page 2. Biography of President George W. Bush 3. Biography of Jimmy Carter - Biography of Jimmy Carter, the thirty-ninth President of the United States (1977-1981). Bu işte gerçekten çok ilginç. __________________
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2005 Ülke / Şehir: İzmir
| Arama motorları şanslarını zorluyorlar demek ki :D |
|
| #6 | |
| Nihayet merak ettiğim cevabı buldum. Bunun nedeni Google'ın masum kodlayıcıları değillermiş ![]() İnsanlar "failure" kelimesine bush'un biyografi linkini verdikleri için (bilinçli kampanya) böyle bir şey olmuş. Özellikle de Irak savaşını protesto amaçlı olarak. Kaynağımız sağlam, elbette BBC :D http://news.bbc.co.uk/2/hi/americas/3298443.stm __________________
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2005
| Ben yazdım öyle bir şey karşıma çıkmadı. |
|
| #8 | |
| Bende halen çıkıyor. Bir daha dene istersen. Bu arada, Bush'un sempatizanları da boş durmamış, failure yazınca MichaelMoore.com çıkıyor. :D __________________
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: manisa
| Bayan Clinton mu acaba başkanlığa hazırlanıyor veya hazırlıyorlar, hani bizde de Sayın Çiller örneği varken, aklıma geliverdi. Çünkü ırak tan dönen cenazeler ve anaları iyi bir malzeme bence. |
|
| #10 | |
| istediğiniz kadar konuşun baba oğul a.b.d.başkanı olmasınıda başardılar bende sevmem baba-oğul'u ama ne yapalım |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|