| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Evrenin Merkezi
| Çok harika bir söz buldum dün... Paylaşmak isterim: Lucretius: Ben Allah'a inanırım çünkü eğer yoksa ona inanmakla hiçbirşey kaybetmem ama eğer varsa inanmamakla çok şey kaybederim... Sizlerden de yorumlarınızı beklerim... ![]() __________________
SAYGILAR ------------ Yarın elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir! (NECİP FAZIL KISAKÜREK) |
| #2 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Öyleyse Neden musevi olmuyorsunuz? Malum, onların kazanma ihtimali daha fazla. İslam ya da Hıristiyanlık doğru olsa bile onlar yine -sizin ifadenizle- "kazanıyorlar". |
| #3 | ||
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Alıntı:
![]() Böyle bir düşünce içine girmek çelişkidir bence. Ya inanırsınız ya inanmazsınız. Bu birazda sanki ölümden sonrası için pazarlık yapmak gibi oluyor. İnanmayan birisi " Ben ne olur ne olmaz inanayım bari, hiç olmazsa eğer varsa öbür tarafa zemin hazırlarım" ama yoksa da kaybetcek bişeyim olmaz. insan çelişki içedeyse zaten ona inanıyormuş gibi davranıpta çok şey kaybetmemek için bu tür davranışlar sergilerse gerçekten kendini kandırmış olur. Bu söz bana komik geldi. ![]() saygılar __________________
insanlar anlayabildikleri kadar yaşar, ve anlayamadıkları şeyleri umursamadan ölüp gider... yinyang Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 26-11-06 14:53 . | |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Agnostik bir yaklaşım biçimi.İnanmak ise kesinlik gerektirir.Bu söz sadece karşındakiyle fikir alışverişi yapılırken arada söylenecek bir sözdür.Başka bir hükmü yoktur. |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|