"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." Lütfen forum kurallarını okuyunuz. |
||||||||||
| #1 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Nov 2006
| Denemeye değer.Ruhunuz,bedeninizden ayrılıyor.Müthiş bir yolculuk sizi bekliyor. http://www.astralseyahat.com/ |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Astral seyahat, telekinezi ve levitasyon... Üçü de sahte bilim yaparak para kazanmaya çalışanların, bilinçsiz insanları etkilemek amacıyla kullandığı safsatalardan. Bunların hiçbir bilimsel temeli yoktur, hiçbir hakemli araştırmada, kontrollü deneyde varlıklarının izine rastlanılmış değildir. Bunu sâdece maddî amaçları için kullananların yanında, gerçekten inananlar da vardır ki çark bu şekilde döner. Ayrıca bakınız: Vücut Dışı Deneyim __________________
Bilinmeyen bir güç bizi kendine çekiyor. Dünya'dan çok uzaklaştık. Göstergeler çalışmıyor. |
| #3 | |
| Ama ben denedim ve başardım,kimseye de para falan vermedim. |
| #4 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Buyrun o halde bilimsel olarak kanıtlayın ve tarihe geçin. |
| #5 | ||
| Alıntı:
39 - ZÜMER SÛRESİ 42.Allah (ölen) insanların ruhlarını öldüklerinde, ölmeyenlerinkini de uykularında alır. Ölümüne hükmettiklerinin ruhlarını tutar, diğerlerini belli bir süreye (ömürlerinin sonuna) kadar bırakır. Şüphesiz bunda düşünen bir toplum için elbette ibretler vardır. | |
| #6 | ||
| Alıntı:
| |
| #7 | ||
| Alıntı:
| |
| #8 | ||
Admin ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Alıntı:
Alıntı: Ben hiç bir şey anlamadım.. Bilime bir ayet olarak mı bakıyorsunuz? Bence cok büyük bir yanılgı içerisindesiniz.. Bilim ve Kuran:-) __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. | |
|
|
| #9 | ||
| Alıntı:
| |
| #10 | ||
| Alıntı:
Bilimsel olarak hiçbir dayanağı olmayan bilim dışı kavramlar doğal olarak bilimle kanıtlanamazlar. Antioksidan Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 26-11-06 23:32 . | |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|