Yazıyaz Forum RSS beslemesi

Bu nedir?

"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Siyaset > Türkiye Siyaseti

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Sayın Erdoğan'ın Genç Parti hakkındaki görüşü

/

konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler

Konu Araçları
Eski26-11-06, 17:12  #1
vincecarte
Onay bekleyen
Yazar Adayı

vincecarte'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2006
Ülke / Şehir: balıkesir
Sayın Erdoğan'ın Genç Parti hakkındaki görüşü

sayın erdoğan son günlerde genç partinin politikası hakkında eleştiri göstermeye başladı.acaba bu eleştirinin sebebi dyp ve mhp nin oylarnın kaydırmak ve daha rahat hareket etmek olabilirmi?bu konu hakkındaki görüşleriniz bekliyorum arkadaşlar..
vincecarte is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski26-11-06, 22:04  #2
Kod 47
Yazar Adayı

Kod 47'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2006

Söylediğin şey oldukça mantıklı aynı Genç Parti'nin 2002 seçimlerinde AKP tarafından desteklenip CHP'nin oylarının az olmasında payı olduğu gibi.
Eski27-11-06, 15:50  #3
ReMaT
Genel Moderatör

ReMaT'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2006
Ülke / Şehir: İstanbul

Genç parti gene bir yüzde 5 alarak oyları bölecek bence,zaten genç parti gibi birçok parti var barajı geçme ihtimali olmayan ve oyları bölen.
ReMaT is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski27-11-06, 15:58  #4
il_bilge

il_bilge'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2006

Sn Erdoğan'ın etrafında ona iyi yol gösteren insanlar var. Elbette Genç Parti ile uğraşmasının da bir nedeni var. Neden durup dururken, daha önce hiç yorum yapmamışken şimdi ilgileniyor. Seçimler yaklaşıyor artık, şu andan itibaren atılacak her adım fazlasıyla önem arz etmekte. Genç Parti'ye söylenen her laf, kendini geliştirerek cevap verme hakkını doğuruyor. Bence tamamıyla siyasi bir manevradır bu, yoksa ideolojik veya memleket menfaati ile ilgili kaygılardan kaynaklanmıyor.

Ee, R.T Erdoğan ve ahalisi bu. Mine'l-kadim, muvanezet-i devletiyyeyi enzar-ı umumiyede bila-perva tahrip etmekten geri durmadılar. Şimdi niye başka hesapların peşinden koşmasınlar ki...
il_bilge is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski27-11-06, 17:03  #5
erdi

erdi'nın Avatarı

Galatasaray maçını izliyordum evde televizyonun altında bir den genç parti reklemları çıktı ; öss kalkacak , elektırık 1 ytl olacak...vb.
bunları yapamayacağını bile bile nasıl söyler ki.. bu halkı hiç mi takmıyor..
Ben Akp'nin tavrından mantıklı bir şey çıkaramadım öyle %5 lik hesaplar yapılsaydı tablo bu kadar değişmezdi..
Eski27-11-06, 20:55  #6
CilginTurk
Kayıtlı Okur

CilginTurk'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2006
Ülke / Şehir: trabzon

Alıntı:
Sayın erdi şöyle demiş:

Galatasaray maçını izliyordum evde televizyonun altında bir den genç parti reklemları çıktı ; öss kalkacak , elektırık 1 ytl olacak...vb.
bunları yapamayacağını bile bile nasıl söyler ki.. bu halkı hiç mi takmıyor..
Ben Akp'nin tavrından mantıklı bir şey çıkaramadım öyle %5 lik hesaplar yapılsaydı tablo bu kadar değişmezdi..
bir de fındık 7 ytl olacak dedi vallahi hiç mi hiç inanasım gelmiyor çok saçmalamış cem uzan elinden geleni yapıyor oy uğruna seçim vaatleri ile insanları kandırıyorlar ben açıkçası inanmadım acaba arkadaşlarımız inanmışmıdır bu tür saçmalığa....
CilginTurk is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski28-11-06, 21:15  #7
yorum2006

yorum2006'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2006

Alıntı:
Alıntı:
Sayın ReMaT şöyle demiş:

Genç parti gene bir yüzde 5 alarak oyları bölecek bence,zaten genç parti gibi birçok parti var barajı geçme ihtimali olmayan ve oyları bölen.
Şu andaki kamuoyu yoklamaları GP için % 5 gösteriyor. Ancak geçen seçimlerde % 7,25 oy almıştı. Kimden aldığını bilemeyiz. Ancak DYP ve/veya MHP'nin barajın altında kalmasına neden olmuş olabilir.

Bundan daha önemlisi, bu oyları nasıl topladığı. Döner-ekmek dağıtarak, şarkıcı-türkücülerle, Amerikanvari propagandayla mı topladı? Nokia ve Motorola'nın parasını nasıl ödemediysek, dış borçları da öyle ödemeyeceğiz dediği için mi topladı? Yoksa AKP'nin aldığı gibi, burjuva siyasetçilerinin kirliliğinden bıkmışlardan bazılarının oyunu da aldı mı? Hepsinden bir miktar almıştır belki.
yorum2006 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski28-11-06, 21:27  #8
ReMaT
Genel Moderatör

ReMaT'nın Avatarı

Ülke / Şehir: İstanbul

Alıntı:
Sayın yorum2006 şöyle demiş:

Şu andaki kamuoyu yoklamaları GP için % 5 gösteriyor. Ancak geçen seçimlerde % 7,25 oy almıştı. Kimden aldığını bilemeyiz. Ancak DYP ve/veya MHP'nin barajın altında kalmasına neden olmuş olabilir.

Bundan daha önemlisi, bu oyları nasıl topladığı. Döner-ekmek dağıtarak, şarkıcı-türkücülerle, Amerikanvari propagandayla mı topladı? Nokia ve Motorola'nın parasını nasıl ödemediysek, dış borçları da öyle ödemeyeceğiz dediği için mi topladı? Yoksa AKP'nin aldığı gibi, burjuva siyasetçilerinin kirliliğinden bıkmışlardan bazılarının oyunu da aldı mı? Hepsinden bir miktar almıştır belki.
Döner ekmek dağıtması etkili oldu sanırım bizzat yedim ben çünkü konuşmasını 10 dakika dinleyene dürüm+kola verdiler:D

Bence halk kendini 3-5 sözle gaza getiren bu insanın birşey olduğunu sandı.Hırsız olduğunu bilmeyenler hala varmış demek ki.
ReMaT is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski28-11-06, 22:02  #9
analiz

analiz'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2006
Ülke / Şehir: Denizli

Döner,ayran ve dansözle %5 oy toplanması halkımızın ne kadar fakir oldugunu gösteriyor...

Tayyip Erdoğan ise maşallah Cem Uzan'dan iyi faydalanıyor.

7 YTL fındık...

Atmak tutmak ne kadarda kolay...
analiz is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski29-11-06, 05:19  #10
yorum2006

yorum2006'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2006

Alıntı:
Alıntı:
Sayın ReMaT şöyle demiş:

Döner ekmek dağıtması etkili oldu sanırım bizzat yedim ben çünkü konuşmasını 10 dakika dinleyene dürüm+kola verdiler:D

Bence halk kendini 3-5 sözle gaza getiren bu insanın birşey olduğunu sandı.Hırsız olduğunu bilmeyenler hala varmış demek ki.
Afiyet olsun. Demek ki, yenilecek gibi. Hiç değilse bazıları gibi son kullanma tarihi geçmiş, tapon gıdaları torbaya doldurup dağıtmamışlar.
yorum2006 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 12:43.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)