| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Sayın Erdoğan'ın Genç Parti hakkındaki görüşü/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: balıkesir
| sayın erdoğan son günlerde genç partinin politikası hakkında eleştiri göstermeye başladı.acaba bu eleştirinin sebebi dyp ve mhp nin oylarnın kaydırmak ve daha rahat hareket etmek olabilirmi?bu konu hakkındaki görüşleriniz bekliyorum arkadaşlar.. |
|
| #2 | |
Yazar Adayı
Giriş Tarihi: Nov 2006
| Söylediğin şey oldukça mantıklı aynı Genç Parti'nin 2002 seçimlerinde AKP tarafından desteklenip CHP'nin oylarının az olmasında payı olduğu gibi. __________________
''Vatan sevgisinden beslenen fedakarlik duygusu, dejenere insanlara komik gelir.'' |
|
| #3 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Genç parti gene bir yüzde 5 alarak oyları bölecek bence,zaten genç parti gibi birçok parti var barajı geçme ihtimali olmayan ve oyları bölen. |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Sn Erdoğan'ın etrafında ona iyi yol gösteren insanlar var. Elbette Genç Parti ile uğraşmasının da bir nedeni var. Neden durup dururken, daha önce hiç yorum yapmamışken şimdi ilgileniyor. Seçimler yaklaşıyor artık, şu andan itibaren atılacak her adım fazlasıyla önem arz etmekte. Genç Parti'ye söylenen her laf, kendini geliştirerek cevap verme hakkını doğuruyor. Bence tamamıyla siyasi bir manevradır bu, yoksa ideolojik veya memleket menfaati ile ilgili kaygılardan kaynaklanmıyor. Ee, R.T Erdoğan ve ahalisi bu. Mine'l-kadim, muvanezet-i devletiyyeyi enzar-ı umumiyede bila-perva tahrip etmekten geri durmadılar. Şimdi niye başka hesapların peşinden koşmasınlar ki... |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Galatasaray maçını izliyordum evde televizyonun altında bir den genç parti reklemları çıktı ; öss kalkacak , elektırık 1 ytl olacak...vb. bunları yapamayacağını bile bile nasıl söyler ki.. bu halkı hiç mi takmıyor.. Ben Akp'nin tavrından mantıklı bir şey çıkaramadım öyle %5 lik hesaplar yapılsaydı tablo bu kadar değişmezdi.. __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... |
|
| #6 | ||
Kayıtlı Okur
Giriş Tarihi: Jun 2006 Ülke / Şehir: trabzon
| Alıntı:
| |
|
| #7 | |||
![]() Giriş Tarihi: Jan 2006
| Alıntı:
Bundan daha önemlisi, bu oyları nasıl topladığı. Döner-ekmek dağıtarak, şarkıcı-türkücülerle, Amerikanvari propagandayla mı topladı? Nokia ve Motorola'nın parasını nasıl ödemediysek, dış borçları da öyle ödemeyeceğiz dediği için mi topladı? Yoksa AKP'nin aldığı gibi, burjuva siyasetçilerinin kirliliğinden bıkmışlardan bazılarının oyunu da aldı mı? Hepsinden bir miktar almıştır belki. | ||
|
| #8 | ||
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Alıntı:
Bence halk kendini 3-5 sözle gaza getiren bu insanın birşey olduğunu sandı.Hırsız olduğunu bilmeyenler hala varmış demek ki. | |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Döner,ayran ve dansözle %5 oy toplanması halkımızın ne kadar fakir oldugunu gösteriyor... Tayyip Erdoğan ise maşallah Cem Uzan'dan iyi faydalanıyor. 7 YTL fındık... Atmak tutmak ne kadarda kolay... |
|
| #10 | |||
![]() Giriş Tarihi: Jan 2006
| Alıntı:
| ||
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|