"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Siyaset > Türkiye Siyaseti

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Akp ve Her Türlü Şiddete Karşı Olma

/

konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler

Konu Araçları
Eski26-11-06, 19:20  #1
küçükkarabalık
Yazıyaz Dergi Yazarı

Giriş Tarihi: Aug 2005
Ülke / Şehir: İstanbul
Akp ve Her Türlü Şiddete Karşı Olma

hak ettiğini illa ki alırsın.

küçükkarabalık Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 12-01-08 04:35 .
küçükkarabalık is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski26-11-06, 19:27  #2
ReMaT
Genel Moderatör

ReMaT'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2006
Ülke / Şehir: İstanbul

Bunu yazan AKP li milletvekilleri son 4 sene içinde ülkedeki suç oranlarının ne kadar arttığını görüp te utanmazlar mı.Ne diyorum ben ya,onlarda utanma olasydı..
saygılar
ReMaT is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski26-11-06, 19:58  #3
duygu24

duygu24'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2006

Arkadaşlar bahsettiğiniz kişilerin yüzsüzlüklerini tüm dünya gördü bir bizim halkımız göremedi...Halka yapılan anketlerde(ne kadar doğru bilemiyorum) hala dişli oylar alıyorlar,şaşıyorum valla...Nasıl bu kadar kör olabiliyoruz.Şiddete hayır diyen bu partinin çoğunluğunun ne olduğunu biliyoruz.Elinde olsa Cumhuriyet gazetesini bombalatır,Ülker ürünleri (Başbakanımızın ortağı olduğu COLA TURKA)ve (kuş gribinden millet can çekişirken paranın derdiyle yumurta fabrikası kuran sn.Unakıtan'ın) Unakıtan likit yumurtaları satsın diye piyasaya bazı yalanlar atar,doğruyu söyleyenleri,Atatürkçüyüz diyenleri,Aleviyim,Hristiyanım,Yahudiyim... diyenleri yakar...Açlıktan baklava çalan çocuğun elini keser...Ellerinde olsa burası şimdi Irak yada Arabistan olmuştu...Yinede şimdilik şanslıyız sanırım!!!

saygılarımla
duygu24 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 10:53.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)