"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." Lütfen forum kurallarını okuyunuz. |
||||||||||
![]() |
| |||||||
| NOKTA dergisinin kapak haberi!!! / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Siyaset dergisi Nokta'nın kapak haberi:Kayseri Akp belediye başkanı sayın Abdullah Gül'ün (Recep Tayyip Erdoğan cumhurbaşkanı olduktan sonra)partiye herkesten daha çok oy kazandıracağını düşünüyor... Arkadaşlar sizcede öyle mi???Sizcede Abdullah Gül bu partinin tekrar iktidara gelmesini sağlayabilir mi??Abdullah Gül'ün geçmişi Erdoğan'dan daha mı temiz ya da halk onu daha yakın ve sempatik mi buluyor??? Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim... saygılarımla |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Hareket Halinde
| Abdullah Gül Recep Tayyip Erdoğandan çok daha iyi ve başbakanlık koltuğuna daha çok yakışıyor.Ne kadar akpden şikayet etsekte onlar kadar bu ülkeye başka parti hizmet etmedi.Tayyip Erdoğan yüzünden imajları çok zedelendi ve çok oy kaybettiler.Abdullah Gük akpnin tekrar iktidara gelmesini sağlayamaz ama Akp nin mecliste gelecek dönemler için daha fazla koltuğa sahip olmasını sağlar... __________________
He He |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Bence RTE cumhurbaşkanı bile olamayacak. __________________
Endum dere duzina Aşlamayi aşladum Sevdaluk eyi şeydur Ben da yeni başladum |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: ankara
| Cumhurbaşkanı olacak ya .. bu tür haberlerle kamuoyu yaratmaya çalşıyolar Ama doğruya doğru bence A. Gül parti başkanlığına daha çok yakışır... kötünün iyisi. |
|
| #5 | |
|
Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| Son anda asker bastırmazsa olmayı deneyecek.Ondan sonra seçime gidene kadar devleti babalarının çiftliği gibi yönetecek.Ancak bu keyfiyetleri yine darbeye yol açarmı onun cevabı yok.Gül harbiden eli yüz<ü düzgün bir siyasetçi.Bizim halk nedense Gül e değilde Tayyip çapsız admalrı örnek alır |
|
| #6 | |
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: Nov 2006
| AKP icin kimin baskan olacagi pek de onemli degil RTE gittikten sonra... Cunku AKPnin onumuzdeki secimlerde alacagi oyla tek basina iktidar olamayacagi kesin. Koalisyon da AKPnin sonunu getirir, zaten geleneği olmayan bir parti... AKPyi Türk Siyasi Hayatında en fazla 1 secim daha baraj üstü görürüz... Sonrası en fazla baraj olur, Daha da sonrası baraj altı ve yokoluş... Yani önümüzdeki seçimlerle beraber en fazla 3 seçimlik işi var... AKPyi derleyecek yeniden %32lerin üstünde oy aldıracak bir lider yok bu ülkede, Tayyipde de yok artık o liderlik. Onun için kilimcinin kör oğluda geçse birşey olmaz... |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|