| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Dün akşam Trabzon-Fenerbahçe maçından sonra Lig Tv'deki Maraton'u izledik eşimle beraber. Şansal Büyüka tamam da... Erman Toroğlu yok mu... Yeri geliyor, "evet, işte bu kadar" diyorsunuz yorumlarına, yeri geliyor "yok canım o kadar da değil" diyorsunuz. Siz nasıl buluyorsunuz onları? Ben kızsam da bazen, bazen iyice abartıya kaçtığını bilsem de, spor programı olarak bazen izliyorum onları. Ve merak ediyorum Erman Bey'in yorumlarını. (Özellikle derbilerden sonra) Zaten kendisinin yorum yapmadığı şey de kalmadı herhalde Türkiye'de ![]() Düşüncelerinizi merak ediyorum. Sevgiler |
| #2 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Hacivat-Karagöz bence onlar ![]() Erman Toroğlu bence ya çok yanlı biri yada futboldan hiç anlamıyor,mesela ben beşiktaşlıyım çok bariz faulleri görmezden gelirken,ibrahim üzülmezin kendisini yere attığı pozisyonlara faul diyor şaşırıyorum. Ama gerçekten çok komik dediğim gibi orta oyunu gibi birşey,cübbeli ahmet hoca,hükümet,laiklik,tavuk,portakal,mandaline,horm onlu,hormonsuz.. Haa arada bir de futbol konuşuyor:-) |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Hareket Halinde
| Türkiyenin birbirlerine cup diye oturan birbirlerini tamamlayan kişiler. Onlarla büyüdük.Sohbetlerini dinlemek her zaman çok güzeldi.Aralarındaki samimiyet olsun,esprileri olsun her zaman bana mutluluk vermiştir. İyiki varlar... ![]() __________________
He He |
| #4 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jul 2006
| güzel eğlenceli bir programdı en son izlediğim zamanlar iki senedir hiç bakmadım. ancak pek birşey değişeceğini sanmıyorum aynı hızla devam ediyorlar anlaşılan. |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| son yılların en komik dizisiydi keşke lig tv ye geçmeseydi ![]() __________________
''BÜYÜK ADAMLAR DÜNYAYA YÜZ YILDA BİR GELİR.BU SEFERKİ BİZE RASTLADI'' İNGİLTERE BAŞBAKANI -Lloyd George- |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|