"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
PKK - Derin Devlet İlişkisi/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Yıllardır binlerce insanın ölümüne sebebiyet veren bu örgüte her zaman lanet okunur.Ama çoğu kişi bu ikitarafın aslında birbirleriyle ilişkili olduğunun ihtimalini düşünmez.Küresel çetelere karşı bizde de temsilciler neden dahil olmasın. Bu bağlamda kanımca bu konu üzerinde iyi durulmalıdır.Mesela Apo yükümlüdür yani sanık değil buna rağmen nasıl oluyor da avukatları oluyor? İmralının coğrafi koşulları neden hep elverişsiz?Yoksa o anlar Aponun orada olmayıp görüşmelerde bulunduğu anlar mı? Kürt hareketinin sivil bir şekilde ortaya çıktığı 70li yıllardan sonra neden bu örgüt çıkıp diğrlerini öldürmeye başladı.? konu tutuldıysa devam edeceğim. şimdilik konu ile ilgili linki vereyim. http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=103427 |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Onlar ile ilişki içinde olanlar var ise vatan hainidirler. Ki buna inanmakta zor.. __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... |
|
| #3 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Oct 2006
| Selamlar. Uzun zamandır aranızda olamıyorum. Yeniden fikir teatsinde bulunmak sevindirici. Konuya gelince; bu iddiada bulunanlar, Türkiye'de güçlü bir istihbarat servisi olmasını istemeyen odaklardır. Bu iddianın sahibi de PKK ile amaçları aynı olan Kürtçü hareketin farklı fraksiyonlarından biri olan Şeyh Sait'in torunu Abdülmelik Fırat'tır. Bu zatın ayrılıkçılık, etnik milliyetçilik konusunda PKK ile hiç bir farkı yoktur. Fark; yöntem konusunda. PKK'nın o zatın deyimiyle derin güçlerle yani devletle ilişkili olduğu ve destek aldığı iddiası; devletin kurumlarına karşı güvensizlik yaratılması, istihabarat servislerimizin yıpratılması ve hukuksuz gibi gösterilerek halk nezdinde güven kaybı yaşanması ve bu zatın derin güçleri orduyla özdeşleştirmesi sonucu orduya karşı var olan güvenim ortadan kaybolması operasyonudur. Bu zat böyle bir şey söylüyor ama; bugün etnik milliyetçiliği bu kadar rahat yapabilmesi PKK'nın kazanımlarının sonucudur. Sözün kısası, bu tip haberler, söylentiler; Türkiye üzerinde hesabı olan dış odakların, içerideki işbirlikçileri tarafından ortaya atılmaktadır. Bu tip kara propagandaya karşı dik duruşumuzu göstermemiz gerekmektedir. __________________
Ne Mutlu Türk'üm Diyene |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: DİYARBEKİR
| Şeyh Sait'in torunu Abdülmelik Fırat'tır. Yılların vermiş olduğu siyasi birikime sahip birinin böyle ucuz senaryolara kurban gitmesi oldukça üzücü. Her şeyden önce o söylemlerinde kesin ve nettir ve en azından geçmişiyle iyi bie siyasi birikimi olan birinin arkasından böyle konuşulmamalı ve untumadam kendisi eski millet vekillerindendir kürt sorunu ilk dillendirenlerden dir.Sn Abdulmelik fırat.. Saygılar... __________________
"""Ve Cellat Uyandı Yatağında Bir gece,Tanrım dedi !!! Bune Zor Bilmece ...Öldükçe Çoğalıyor Alanlar ...Ben Tükenmekteyin Öldürdükçe....""" |
|
| #5 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Benim Derin Devletçim İyidir Mantığı!
| |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2006
| "Derin Devlet" nedir? İstihbarat örgütleri midir? Ülkeye hakim olan "oligarşi" midir? "Kontrgerilla" mıdır? Bunların hepsi midir? "Devletin kendisini koruma refleksi" midir? Yoksa "Derin Devlet" uydurulmuş, "umacı" gibi birşey midir? Önce derin devletin ne olduğunu tartışmak gerekmiyor mu? |
|
| #7 | ||
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Oct 2006
| Alıntı:
kendiniz söylüyorsunuz.. bu ülkede yıllarca siyaset yapmış.. vekil olmuş.. kürt sorununu dillendiren bir kişi ve bu kişi bir kürt.. benim anlayamadığım.. bu kadar kürt vekil varken..bu kadar kürtler hakkında özgürce konuşan varken.. sizin için söylemiyorum ama genelde Devlet Faşist olarak suçlanıyor.. Merak ettiğim bu ne biçim bir faşizm 'dir ki.. Kürtler vekil olabiliyor.. kürt sorunu hakkında.. TV'lerde konuşulabiliyor.. ortada bir yanlışlık var ama nerede.. yorumcularında biraz afaki olarak yorum yaptıklarına inanıyorum ... saygılar. | |
|
| #8 | |||
![]() Giriş Tarihi: Jan 2006
| Alıntı:
yorum2006 Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 28-11-06 13:16 . | ||
|
| #9 | ||
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Alıntı:
1980'li yıllarda doğuda iki sorun vardı.Aşiretçilik ve sivil kürt hareletleri..Hiçbir örgütün birbirleriyle alıp verdiği yokken neden pkk çıktığı gibi diğer örgütlere saldırır ve kendisini oranın horozu ilan eder. PKK bakın soruyorum kesinlikle hedef falan olarak anlamayalım.PKK hiçbir zaman devleti sarsacak eylem yapmadı,işi gücü fakirlerin canına kıymak olmuştur. Amaç halkları birbirine kırdırmaktır.Bir de kürt hareketini sistem içinde eritmektir ve sadece şiddete dayanan tarafa hapsetmektır.burada bazıları uğur mumcuyu müslümanlar öldürdü zannederler.Halbuki o böyle bir gizliliği ortaya çıkaracaktı ve öldürüldü. http://istanbul.indymedia.org/news/2006/01/97863.php verdiğim linte bazı gerçekleri okuyabilirsiniz | |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: DİYARBEKİR
| Susurluk skandalında bir de Sedat Bucak örneği vardır.Aşiret reisidir.Tıpkı Abdülmelik Fırat gibi. An doğançay yapmayın lütfen sn melik fırat aşiret reisi falan değil ayrıca arkasında belinde silahlarla gezen adamları hiç yok önce buı ayrımı söyleyelim.... Ayrıca bucak la ilgili yorumları mafya babaları adlı konumda anlatmıştım ama tekrar değinmem gerekiyorsa şunu söylemekte yarar var ...Sn bucak derin devletin işbirlikçilerinden dir ve urfada resmen terör yaşatıyor kendisi ama onun ne olduğu konusu beni ne ilgilendiriyor nede bağlıyor lütfen sn melif fıratla sn bucak arasındaki o büyük uçuruma dikkat edin .... Saygılar... __________________
"""Ve Cellat Uyandı Yatağında Bir gece,Tanrım dedi !!! Bune Zor Bilmece ...Öldükçe Çoğalıyor Alanlar ...Ben Tükenmekteyin Öldürdükçe....""" |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|