| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
Guest Mesajlar: n/a
| Karsi konulmasi imkansiz bir gucle, asilabilmesi imkansiz bir engel carpisirsa ne olur? Not: Cevabını bende bilmiyorum. Ne biçim soru ya!.. |
| #2 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Bunlar carpışırsa "zeka sorusu" olmaz "paradoks" olur :D Petriçli hocam istersen bir de paradokslar bölümü açalım çok keyifli olur, ne dersin? __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
| #3 | |
Guest Mesajlar: n/a
| Güzel olur. :61 |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: Ayvalık
| Karsi konulmasi imkansiz bir gucle, asilabilmesi imkansiz bir engel carpisirsa ne olur? Bir engelin aşılmaz olması demek, form değiştirmeyeceği, esnemeyeceği demek değildir. Sonuçta "Karşı konulması imkansız gücün,aşılması imkansız bir kılıfı olur" :129 :-) :73 :130 |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: Ankara
| Bence hiç bir şey olmaz.Her ikisi de yerinde kalır.Bir soru daha vardı inanç ve mitolojide ona benzettim biraz.Belki alaka kuramayabilirsiniz ama:ben kurdum...Soru şu idi''Tanrı kendinden büyük bir şey yaratabilir mi?Yaratırsa ne olur?''Tanrı kendinden büyük bir şeyi yaratabilir diyelim.O şeyin büyüklüğü Tanrı'nın büyüklüğünden büyükse ve Tanrı sonsuzsa her ikisi de sonsuz olur...Bu da öyle bir şey nda toplamaydı bunda çarpma.Sonsuzdu orda,burada''1''...Yer değiştirme''0''...Saygılar...__________________
ONLAR TÜRKİYE'NİN BÜTÜN YÜKÜNÜ 20 GENCİN OMUZLARINA YIKMAYA ALIŞMIŞLARDIR...(DHY) <<<Doğacak Güneş Gibi Halıın Kara Yazgısının Üstüne>>> |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| o değil de bu sene kim şampiyon olur ? __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|