| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Kadınlar artık sadece 'zevk için seks' diyor Bilinen en eski cinsellik dürtüsü tanımlaması şudur: Erkek seksi daha çok dişiyi dölleyeyim diye, kadın ise çoğalabilsin diye yapar. Günümüzde gelinen nokta nedir? Kadın ve erkek niye seks peşinde? Güdüler değişti mi? -Son 50 yılda her şey yavaş yavaş değişiyor. Ama ben bu değişimi içten bulmuyorum çünkü aslında gerçek olan gün ışığına çıkıyor diyebiliriz. İnsanlar seks hayatları hakkında konuşmaya başladıklarından beri yalan söylüyorlar. Sadece son zamanlarda bu yalanların sayısı azalıyor. * Ya güdüler? ..... ![]() http://www.sabah.com.tr/gnd110.htmlKadınlardan bişeyler beklediğimiz bu dönemde ilginç... __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
| Kadınıda insan olarak görmediğimiz sürece bu yakıştırmalar devam edecektir. saygılarımla |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Sanki erkekler zevk icin degil de, silah zoruyla sex yapiyorlar ![]() __________________
"Milliyetcilik bizim igrenc günahimizdir." E.Fromm |
| #4 | |
Kültür-Sanat ![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| Sigmund Freud yıllar önce söylememiş miydi.. Saygılar... __________________
Eskiden iğrençlik kural değildi,arasıra rastlanan ürkütücü bir şeydi.... |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: DİYARBEKİR
| Bu söylemi bir erkek için söyleseydiler eğer sıradan ve gayet normal olurdu ama bakıyorum kadınlar için söylenince durum farklılaşıyor neye.... ![]() __________________
"""Ve Cellat Uyandı Yatağında Bir gece,Tanrım dedi !!! Bune Zor Bilmece ...Öldükçe Çoğalıyor Alanlar ...Ben Tükenmekteyin Öldürdükçe....""" |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: izmir
| Bilinen en eski yemek yeme nedeni sadece açlığı gidermek içindi..Yenilen şeyler ise birçoğumuzun şimdiki zamanda sadece açlıktan ölmemek için yiyeceğimiz şeylerdir eminim...Ağaç kökleri,otlar v.s.. Zaman işte!!! |
| #7 | ||
| Alıntı:
???saygiyla __________________
"Milliyetcilik bizim igrenc günahimizdir." E.Fromm | |
| #8 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Alıntı:
![]() Bence bu haber gayet normal.Erkeklerin %99 unun zevk için seks yaptıgı bir dünyada kadınların da bunu bu yüzden yapmasında bir sakınca göremiyorum... | |
| #9 | ||
Kültür-Sanat ![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| Alıntı:
Bide olay sexten çok kadınların da erkeklerinde sübyan arayışı içinde olmaları.(Yani haber oyle diyor )Yoksa hayvanlarda bir şekilde çiftleşiyor.Farkımız olmalı dimi? Saygıyla. __________________
Eskiden iğrençlik kural değildi,arasıra rastlanan ürkütücü bir şeydi.... | |
| #10 | ||
| Alıntı:
![]() Farkimiz olmali tabi , ama önye hayvanlarin bu isten ne derece zevk aldigini bilmemiz, ya da bu isi zevk almak icin yapip yapmadiklarini ögrenmemiz gerekiyor di mi yani simdi.. Yaniliyor muyum bilmem.Bunu ögrenirsek, konuyla ilgili bilimsel yorumlar canlanabilir. sanirim yargilanma ve ahlak kaygilari nedeniyle cinsellik topikleri güdük kaliyor. saygiyla Kimbilir... __________________
"Milliyetcilik bizim igrenc günahimizdir." E.Fromm | |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|