"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
SDP ÖDP'ye geri dönmek istiyor/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
| Anket Sonuçlarını Göster: sdp ve ödp birleşmeli mi? | |||
| evet | 8 | 61.54% | |
| hayır | 5 | 38.46% | |
| Oy Verenler: 13. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: izmir
| yıllar önce ayrılan sdp tekrar ÖZGÜRLÜK ve DAYANIŞMA PARTİSİ'ne katılmak ıstıyor. bu konuda ne düşünüyorsunuz? bunu desteklıyormusunuz, desteklemıyormusunuz? tuqu Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 02-12-06 22:10 . |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Belge ve kaynak gösterir misiniz bu isteği doğrulayacak? |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Evet SDP nin ÖDP ye geri dönmek istediğini bende duydum.Ancak şu var ki geçmişte SDP ÖDP den olaylı bir şekilde ayrıldı,üstelik sdp nin fikriyatıyla ÖDP nin fikirleri tam olarak aynı değil.ÖDP özgürlükçü sosyalizmi savunan bir kitle partisi.... Daha da önemlisi ÖDP nin kürt sorununa bakışıyla SDP nin bakışı farklı.. ÖDP ye göre sorun Türk-Kürt olmak değil sorun Kürt ya da Türk milliyetçisi olmak.... ÖDP bu meseleyi BİRARADA YAŞAMI SAVUNALIM kampanyasıyla çözüm üretmiştir.Amaç TÜRK ,KÜRT ,ALEVİ ,SÜNNİ ,ÇERKEZ,RUM .............ayrımını ortadan kaldırarak kardeşçe EŞİT,ÖZGÜR,DEMOKRATİK bir Türkiyede insanca yaşamaktır....... Bildiğim kadarıyla SDP kürt sorununda DTP yanlısı, Kürtlere federal bir yapı için uğraş veriyor..... Eğer SDP ÖDP nin fikriyatını benimseyecekse,ve kendi geleneği olan KURTULUŞ geleneğini üzerinden atabilecekse ÖDP ile tabiki birleşebilir. Önemli olan solun güçlü olmasıdır.... İSYAN DEVRİM ÖZGÜRLÜK............. __________________
Bir İsyancının İzlenimleri......... |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Arkadaşlar bu konuda bir bilgisi bir kaynagı olan var mı?Bu geçiştirilecek bir konu değil... |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| ben de ÖDP VE SDP nin aynı fikirleri benimsemediğini düşünüyorum ayrı ayrı durmalarının daha faydalı olduğunu düşünüyorum.... |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|