| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
Kayıtlı Okur
Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: famagusta
| Arkadaşlar ortak paydalarımızı araştırıyorum. Türk gençliği ne tür fılmlerden veya kitaplardan hoşlanır sorusunu cevaplayabilmek için: 'en çok beğendiğiniz 3 film ve en çok beğendiğiniz 3 kitap isimleri nelerdir?' Paylaşır mısınız? il_bilge Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 29-11-06 23:07 . |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
| Uygarlık tarihi film yada kitap olarak her zaman fobimdir. yaş 46 genç kabul ederseniz. ![]() saygılarımla |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Tam benim ilgi alanımla ilgili 2 konu açmışsınız... Filmler: Yüzüklerin Efendisi Eragon Son Umut Kitaplar: Montaigne'nin ''Denemeler''i Üstün Dökmen'in ''Küçük Şeyler''i John Steinbeck'in ''Fareler ve İnsanlar''ı __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
| #4 | |
Uzaklaştırıldı ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: Orasi
| Hayatimda iz birakan iz birakan 3 kitap Ismail Besikci "33 kursun ve Muglali olayi" Goethe "Genc Werter´in acilari Soner Yalcin Bay Pipo Filmler Perfect the world (client estwood) ![]() Million Dolar Baby (client estwood) ikinci kez seyredemedim cok acikli diye ![]() uzak (nuri bilge ceylan) ![]() Roj u hev Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 04-01-07 14:37 . |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: Ankara
| Konusu felsefe ve tarih olan romanlardan hoşlanırım.En beğendiğim kitaplar;Şu Çılgın Türkler,%100 Düşünce Gücü ve İnsan Ne İle Yaşar? En beğendiğim filmler;Çöküş,Gelibolu ve Lorenzo'nun Yağı __________________
Kelimenin tam anlamıyla gerçek bir demokrasi hiç bir zaman varolmadı ve varolmayacaktır. J.J.ROUSSEAU |
| #6 | |
Kayıtlı Okur
Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: famagusta
| yeni ufuklar kazanmak,birbirimizi varlığından haberdar olmadıgımız kıtaplardan,filmlerden haberdar etmek ıcın acmıstım bu konuyu.pek ragbet olmamıstı.yazdıgınız kıtaplardan bır kısmını okudum ama okumadıklarımın sayısı daha fazla edinip okumaya gayret edıcem.tesekkur ederım![]() |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Filmler..........Matrix,aşk ve gurur,melekler şehri özellikle bu film beni çok etkilemişti Kitaplar...ölüm son değil,ve hayat güzeldir.. |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: ankara
| fim:taxi driver,raging bull,the gotfather kitap:napoleon,keyif verici maddelerin tarihi,açık toplum ve düşmanları... |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|