"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
En çok sevdiğiniz yemek/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Nov 2006
| selam arkadaşlar.. dünyanın en zengin mutfağına sahip ülkemizde, tatmadığımız o kadar cok lezzet var ki.. peki tatdıklarınız arasında en çok sevdiğiniz iki yemek hangisi? ben patates kızartması ve pilava bayılıyorum hergün yesem bıkmam ![]() ![]() iyi günler.. il_bilge Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 30-11-06 15:39 . |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| 1. Körili tavuk sote 2. Zeytinyağlı bamya yemeği 3. Mantar soslu fırında makarna ![]() |
|
| #3 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Nov 2006
| sayın il_bilge'nin sevdiği yemekler 1. Körili tavuk sote 2. Zeytinyağlı bamya yemeği 3. Mantar soslu fırında makarna sayın bilge sizde en güzellerini yazmışsınız bizim patates pilav komik kaldı yanlarında:D :D :D |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: izmir
| bir çok insan iğrenç diyebilir ama kerevizi çok seviyorum bir de taze fasülye.Zaten bana kıymalı yemek olmasında ne olursa olsun ![]() __________________
aslında yalnız değilim, ama kalabalıklar içinde kaybolalı da çok oldu." Tut ki elimden bir tutan var, ne o tuttuğunu bilyor ne ben farkındayım..." |
|
| #5 | ||
| Alıntı:
![]() Saydıklarım gerçekten en sevdiklerim ve hayır diyemeyeceklerim. Aslında başka şeyler de var... Yemek yemek çok güzel ya... ![]() | |
|
| #6 | ||
| Alıntı:
Damak zevkidir bu... | |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: DİYARBEKİR
| ![]() ![]() ![]() Valla yemek kültürümüz biraz farklı yani biz etsiz yemek yiyemiyoruz ne yapalım et soframızın olmazsa olmazlarındandır sanırım coğrafyamızla ilgilidir akşam yemeklerimiz muhakkaka ki etli olur yoksa o akşam yemek yemiş sayılmayız .... __________________
"""Ve Cellat Uyandı Yatağında Bir gece,Tanrım dedi !!! Bune Zor Bilmece ...Öldükçe Çoğalıyor Alanlar ...Ben Tükenmekteyin Öldürdükçe....""" |
|
| #8 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| ![]() Mantı ![]() |
|
| #9 | |
Admin ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: istanbuL
| zeytinyağlı pırasa ![]() __________________
Bir önyargıyı parçalamak, bir atomu parçalamaktan daha zordur. A. Einstein |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Evrenin Merkezi
| Her türlü lezzete açığım, keşfetmeye de açık olduğum için sevmediğim yemekleri bile "Bakalım bu ahçımız nasıl yapmış?" diyerek tadıyorum:D Hiç yemek ayırmam... __________________
SAYGILAR ------------ Yarın elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir! (NECİP FAZIL KISAKÜREK) |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|