| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Evrenin Merkezi
| NOT: Elde ettiğim son bilgiler, habere kaynak gösterilen hastahanenin haberi yalanladığı yönündeydi. Bunu belirtmek istiyorum. Aşağıdaki yazı, KAYNAĞI TARAFINDAN YALANLANMIŞ bir yazıdır. Lütfen diğer yorumları da dikkate alınız ve bu haberin güvenilir olmadığınını biliniz YALAN haber ise şu: "Diyelim ki saat 18:15 ve zorlu bir is gununden sonra arabanizla (yalniz basiniza) eve donuyorsunuz. Gercekten yoruldugunuz, sıkıldiginiz ve cileden ciktiginiz bir gununuzdesiniz. Birden gogsunuzde baslayip, kolunuza ve cenenize dogru ilerleyen siddetli bir agri hissediyorsunuz. Evinize en yakin hastaneden sadece 10 km uzakliktasiniz, fakat o mesafeye bile ulasip ulasamayacaginizdan emin degilsiniz. Ne yapabilirsiniz?" Devamı için: http://www1.dogus.edu.tr/spor/tr/saglik/kalpkrizi.htm __________________
SAYGILAR ------------ Yarın elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir! (NECİP FAZIL KISAKÜREK) 9mm Parabellum Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 05-12-06 20:23 . |
| #2 | |
| Çok ilginç gerçekten... Şimdi; Microsoft Word'u açınız, Q33NY yazın ( 11 Eylül 2001'de Dünya Ticaret Merkezi Kuleleri'ne ilk bindiren, New York tarifeli uçağın uçuş kodu) Microsoft Word'de puntoyu 72'ye getirin ki gözlerinize inanın. Yazı karakterini en alt sıradan 3. olan wingdings 1'e getirin. Bu testi Microsoft Word programının 95 versiyonunda da yapabilirsiniz. Sonuç değişmeyecek. Acaba ben mi çok paranoyağım yoksa bazı şeyler önceden programlı mı? __________________
SAYGILAR ------------ Yarın elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir! (NECİP FAZIL KISAKÜREK) |
| #3 | ||
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: izmir
| Alıntı:
Üşenmeden denedim ve şok oldum ![]() __________________
aslında yalnız değilim, ama kalabalıklar içinde kaybolalı da çok oldu." Tut ki elimden bir tutan var, ne o tuttuğunu bilyor ne ben farkındayım..." | |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Çok ilginç gerçekten,ancak tesadüf olduguna inanıyorum ben... |
| #5 | |
Kayıtlı Okur
Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: famagusta
| Kel alaka ama soğan doğrarken sakız çiğnemek sizi daha mutlu hissettircektir.Ögrenci olarak tecrübemle sabittir.. hürmetler |
| #6 | ||
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Alıntı:
Bu yalan haberi çıkaranlara ve yayanlara yazıklar olsun (bu sözüm size değildir) Ulaşabildiğim İngilizce kaynaklar ( Rochester General Hastanesi bildirisi dahil ) böyle bir şeyin olmadığını söylerken, pek çoğu da uzman gözetiminde olmadığı sürece bu tekniğin yarardan çok zarar getirmekte olduğunu belirtmekte. Artık Forward maillerle, vb. yollarla gelen bu sahte bilgilere lütfen itibar etmeyin. Bu maillerle gelen ve doğru olan bir habere ben şu ana kadar çok nadir rastladım. İnsanların hayatlarıyla utanmadan, oynayabiliyorlar! | |
| #7 | |
| Sn. turker bir çok sağlık adlı internet sitesinde buna benzer şeyler okudum.Eğer gerçekten yanlışsa bunu duyurmalıyız.İnsan hayatı önemlidir çünkü.Bu linkte kaynağıda verilmek üzere aynı haber yayımlanıyor. www.sağlıkbilgisi.gen.tr __________________
aslında yalnız değilim, ama kalabalıklar içinde kaybolalı da çok oldu." Tut ki elimden bir tutan var, ne o tuttuğunu bilyor ne ben farkındayım..." |
| #8 | ||
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Alıntı:
http://www.viahealth.org/body_rochester.cfm?id=329 Bunun tehlikeli bir şehir efsanesi olduğunu anlatan bir yazı: http://www.jamesshuggins.com/h/oth1/...tack_cough.htm Bunun bir şehir efsanesi olduğunu anlatan başka bir yazı: http://www.trendmicro.com/vinfo/hoax...k+Alone&Page=7 | |
| #9 | |
| Sn. turker bilgi için teşekkürler ama bunu sadece bu sitedekiler değil bu bilginin yer aldığı siteye bakanlarda bilmeli.Bir şeyler yapmalıyız aslında, yada insanlar anlamalı artık yazılan okunulan herşeyin doğru olmadığını.. saygıyla.. __________________
aslında yalnız değilim, ama kalabalıklar içinde kaybolalı da çok oldu." Tut ki elimden bir tutan var, ne o tuttuğunu bilyor ne ben farkındayım..." |
| #10 | |
| Ben yazıyı bir üniversitenin sayfasından aldım. Araştırdığım kaynaklarda ilgili hasatahanenin yazıyı yalanladığı yoktu. Herkesten özür diliyorum... __________________
SAYGILAR ------------ Yarın elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir! (NECİP FAZIL KISAKÜREK) |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|