"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." Lütfen forum kurallarını okuyunuz. |
||||||||||
| #1 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005
| Canlı müzik yapılan cafeye gittiniz mi? Herhangi bir cafeye gidiyorsunuz. Ortam kaliteli güzel, canlı müzikte yapılıyor. Parçalar oldukça güzel ve söyleyen kişide gerçekten güzel söylüyor. Neyse, bir miktar oturup güzel birkaç dakika / saat geçirip oradan ayrılıyorsunuz. Ya geride bıraktıklarınız? O cafe de çalışanlar, o müziği yapanlar, ve o cafenin olduğu binadaki veya yan binadaki komşular... Bunları hiç düşündünüz mü. Neden mi, Çünkü sizin için güzel birkaç saat geçirmenizi sağlayan o müzikleri geride bıraktıklarını hergün ama hergün dinliyorlar. (Örnek=Ben) Bilmem kaçıncı defalarca... Yeter artık diyesim geliyor. __________________
Beni öldürmeyen her şey, beni daha güçlü yapar. Beyin Fırtınası Geri Döndü |
| #2 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Buna bir önlem alınamıyor mu peki, ses yalııtmıyla yükümlülükleri yok mu ya da kanunen, çevreye rahatsızlık vermek ne kadar doğru? __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
| #3 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005
| Bir cafe için en önemli şey cafedeki müşterilerin çokluğu ve geliridir. Ses yalıtımı cafeye bir gelir sağlamadığı için cafe yetkilileri böyle lüzumsuz ! bir konuyla uğraşmazlar diye düşünüyorum. __________________
Beni öldürmeyen her şey, beni daha güçlü yapar. Beyin Fırtınası Geri Döndü |
| #4 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Orası öyle de, Devlet bu işe bir dur demiyor anlaşılan ![]() __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
| #5 | |
Onay bekleyen Yazar Adayı Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: istanbul
| vay be __________________
biz üzerine köprü kuramadıgımız şeye uçurum deriz :74 |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
| Kanunen yasak diye biliyorum. Bir araştırın bence, yalıtım olmalı.. ![]() __________________
Türkiye Hürriyet ve Vatan Cemiyeti |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: Ankara
| Bilmem,belki haklısınız ama bence bunlar çok ufacık şeyler..Belki önce küçükten başlanmalı diyorsunuz ama bazen o ufak tekrarlar bile insana mutluluk veriyor...Yani arkadaşlarınızla,sevgilinizle eğleniyorsunuz ve aradan bir iki hafta geçiyor...Artık arkadaşlarınız ve sevgiliniz yok!!!Ve siz aynı sokaktasınız.O müziği duyuyorsunuz tekrar...Ve hayatınızda tek zerre de olsa değişmeyen bir şeyin olduğunu anlıyorsunuz...Ve o en mutsuz eden,en sıkıcı müzik en anlamlı şey geliyor...Belki bu hikaye biraz abartılı ama müzik insanlara yerde bulunan bir çöp kadar bile zarar vermez.... __________________
sÜpÜrGeSiNi eLiNdEn dÜşÜrMeYeN BiR cAdInIn lAnEtİ oLmAlı bU...yA dA kOcA bİr şEhRe TanRıNıN iHaNeTi... |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|