| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
Kayıtlı Okur
Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: famagusta
| Acaba sizinde kendinizden özellikler gözlemlediğiniz ve özleştiğiniz.Tamam işte bu film benim için hazırlanmış dediğiniz bir başyapıt filminiz varmı? Ben kendim için bir tane buldum. İsmi too fast and too furious..sabır ve gücü temsil ediyor benim için... hürmetler |
| #2 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Nov 2006
| dünyayı kurtaran adam.. ikinci bölümüyle 15 aralıkta sinemalarda olacak hemde tüm dünyayla aynı anda 'dünyayı kurtaran adamın oğlu' tabiki bu benim filmim değil sadece bir başyapıt Hiçbir filmde de kandimden birşeyler aramam izlerim,beğenirim ve biter. |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2006
| babam ve oglum 4 kez izledim ve her seferinde gozyaslarimi tutamadim... |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: Ankara
| Cesur Yürek ve Titanic hala favorilerim.Şimdi ise Hokkabaz filmini çok beğendim.Ayrıca Astronotun Karısı diye bir film vardı.Onun da konusu çok ilginçti. |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Yüzüklerin Efendisi... Dünyanın kaderi yüzüğü taşıyan bir hobitin elinde ve ben onla bu savaşın içinde olmak isterdim. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel barış Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 06-01-07 17:49 . |
| #6 | |
| |
| #7 | |
| Savaşçı mı kaldı artık iso84... nerde o eski günler değil mi ? __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
| #8 | |
Uzaklaştırıldı ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: Orasi
| Benim filmim Perfect the world |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: ankara
| |
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| "aşk ve gurur"... Saygılar! |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |