"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005
| Bitlis'in Tatvan İlçesi'nde kurt saldırısından kaçan 150 koyunun dereye atlayarak telef olduğu iddia edildi. Dereye atlayan koyunların telef olduğu belirtildi. Kokarsu Köyü'nden Kemal Karaoğuz, olayın dün gece saatlerinde meydana geldiğini ifade ederek, ''Çobanların kurt saldırısından haberi yoktu. Çobanlar sabahın erken saatlerinde dereden geçerken 150 koyunun telef olduğunu görmüşler'' diye konuştu. Koyunların bir kısmında yaralanmalar ve karın bölgelerinde ezilmeler olduğunu söyleyen Karaoğuz, yaralı 6 koyunun da kesildiğini kaydetti. __________________
Beni öldürmeyen her şey, beni daha güçlü yapar. Beyin Fırtınası Geri Döndü |
| #2 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Bu koyunlara da bir şey oldu ya, demek ki esnemek giib bulaşıcı bir şey şu koyunların intiharı :61 __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Balinalarin da sürüler halinde kumsallara cikip intihar etmelerinin nedenlerini ben de cok merak ediyorum. Deniz kirliligi neden olarak düsünülüyor. Belki de acik denizlere gizlice toksik maddeler dökülüyor, bu maddelerin zerresini algilayan balinalarin tepkisi insanlari utandiracak nitelikte???? mi acaba diye düsünmeden edemiyor insan. __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|