"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." Lütfen forum kurallarını okuyunuz. |
||||||||||
![]() |
| |||||||
| Asker ülkeyi yönetsin mi? / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: balıkesir
| Asker ülkeyi yönetsin mi? asker ülkeyi yönetsinmi?bu konu hakkında görüşleriniz bekliyorum arkadaşlar.. |
|
| #2 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Elbette hayır! Bunu sormanız dahi abes. |
|
| #3 | |
Admin ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Militarizm ülkeyi yönetmez,ülkeyi ezer,parçalar ve tekleştirir... Elbette hayır diyorum. Ülkeyi halk yönetir.. Tırpanıyla,ocakta ki ateşiyle,fikirleriyle,küregiyle,emegiyle yönetir halk ülkesini..(ülkemizden bahsetmiyorum-olması gerekenden bahsediyorum) Her şeyin hakkı emekçiye aittir. Bu yüzden de ülkeyi yönetecek olan yine ülkeye emek veren EMEKÇİ SINIFI olmalıdır.. Saygılarımla... __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. |
|
| |
| #4 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Asker ülke yönetiminden ne zaman uzaklaştı?Ya da ben başka ülkede yaşıyorum. __________________
Umudun rengi mavi derler ya,ringlerde mavidir. |
|
| #5 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Alıntı:
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... tuqu Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 03-12-06 11:14 . | |
|
| #6 | ||
Ayrıldı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Alıntı:
| #7 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: DİYARBEKİR
| Alıntı:
![]() Marx diyordu ki: Fransız Devrimi'nin "eşitlik, özgürlük, kardeşlik" sözcüklerinin yerini Bonapartist darbenin sloganları aldı: "Piyade, Süvari, Topçu." Gelin oralara gitmeyelim. Siyasi demeçleri parti başkanları versin, sırayla Kara, Hava, Deniz Kuvvetleri komutanları değil. Ayıptır, günahtır, estetiksizdir, antidemokratiktir. Ve: Laiklik bahanedir. Bakın ben demiyorum ama keşke böyle olsada demekte fayda var galiba __________________
"""Ve Cellat Uyandı Yatağında Bir gece,Tanrım dedi !!! Bune Zor Bilmece ...Öldükçe Çoğalıyor Alanlar ...Ben Tükenmekteyin Öldürdükçe....""" stran Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 03-12-06 08:42 . | |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Evrenin Merkezi
| Asker, her zaman siyasette oldu. Şu anda da görüşleri gündemi belirlemektedir... __________________
SAYGILAR ------------ Yarın elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir! (NECİP FAZIL KISAKÜREK) |
|
| #9 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Tabii ki yönetmesin demokrasi diye bir kavram ortadan kalkar o zaman,ama emekçi sınıfının yönetmesini düşünmekte bir o kadar hayal bence,asla olamayacak birşey yani,her türlü ön plana çıkanlar ve hak yiyenler olacaktır,bunun olmaması imkansızdır. saygılar |
|
| #10 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Nov 2006
| bu ülke eğer laik demokratik özgür bir cumhuriyetse halktan başka hiç kimse halkı yönetmeye kalkışamaz kalkışmamalı...eğer siyaset yapmak istiyorlarsa üstlerindeki üniformayı çıkarmalılar...eğer üniformalarını çıkarmadan siyasete yönetmeye türkiyenin siyasi hayatına yön vermeye çalışıyorlarsa bunu yapanlar demokrasi ve cumhuriyet karşıtıdırlar... |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|