"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Son zamanlarda bir iddia fırtınası sürüp gidiyor, bayilerde dev ekranlar envai çeşit liglerdeki maçların sonuçları, puan durumları, maç istatistikleri... İddia kuponları, kaça kaç veriyor durumları ve internetteki siteler... Herkeste bir iddia oynama furyası var. Böyle de devam edeceğe benziyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? İddia oynuyor musunuz? Mesela ben oynuyorum, çok küçük meblağlarla sadece zevk olsun diye.. Bazen "banko" maçlara oynarken, bazen "bomba" kuponlar da yapıyorum, tahmin etmeye çalışmak çok hoşuma gidiyor. Hele bir de tahminlerim tutarsa keyfime diyecek yok (Arkadaşlarım bir bayanın da iddia oynamasını garip karşılıyorlardı önceleri, şimdi bana maç bile soruyorlar )Ya siz? Sevgilerimle |
| #2 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Halkı oyalamak ve parasını sömürmek için harika bir sistem.. Sayın İl_Bilge hani umutla ilgili bir konu acmıştınız ya umudun degeri böyle sömürü sistemleriyle yok oluyor işte.. Saygılarımla... __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: izmir
| Sevgili il_bilge bende oynuyorum ara sıra hatta bir ara at yarışı bile oynamıştım ama hiç 'Ah bir zengin olsam' umuduyla oynamadım.Sadece eğlenmek ve oyalanmaktı amaç Ancak sn. Elonorin' e de katılmamak mümkün değil.İnsanlar umutlarını bağlıyor bu tür şans oyunlarına.Bazılarında hastalık oluyor.Bu yüzden ellerindekileri bile kaybedebiliyor pek çok insan.__________________
aslında yalnız değilim, ama kalabalıklar içinde kaybolalı da çok oldu." Tut ki elimden bir tutan var, ne o tuttuğunu bilyor ne ben farkındayım..." |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2006
| Oynamaz mıyız . Genlerimizde var bizim iddia dürtüsü. İnanmıyorsanız var mısınız iddiasına? |
| #5 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Kesinlikle, yalnızca küçük meblağlarla "heyecan" için oynanmalı. Çünkü uzun vadede sürekli kaybedersiniz ya da ancak paranızı çıkarırsınız. Aksi çok zor. |
| #6 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jul 2006
| poker oynarsanız karşınıdaki 4-5 kişinin hakkına girmiş olursunuz. iddia oynarsanız o oyuna para veren herkezin hakkına girmiş olursunuz. |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| iddaa dan her hafta 150-200 milyon alan bir şahsın, arkadaşına "hanımın pazar parasını çıkarıyoruz işte" demesine şahit olan arkadaşım, bunu söylediğinde bu sistemin şans faktörünün bile burjuvalardan yana olmasına sövüp durmuştuk.. :D umut dünyası kardeşim ne yapalım, bir 50 milyon tutturur da geçikmiş faturaları öderiz diye düşünüp oynuyoruz arada sırada ![]() __________________
Haramilerin saltanatını yıkacağız! |
| #8 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Sep 2006
| İdda oynamıyorum ve oynayanlarıda sevmiyorum... Futbol endüstiriyerl bir pazar haline çevrilen bir olgu olduğu müddetçede sevmeyeceğim... Günde 200 YTL yada 300 YTL için elimde gazete ile oturup futbolu seyredemem 5 yıldır bütün liğleri takip ediyorum. Hatta kulüplerin tarihçelerini ve unutulmaz maçlarını bile. Ama bir kez olsun idda oynamak geçmedi aklımdan... İtiraf sadece geçen gün bir arkadaşın isteği üzerine bir kupon yaptım o oynayacaktı oynadı kazandı yemek ısmarladı bana... Ama hayatta ki tek eğlence kaynağım futbolu para için takip edemem helede bu kadar boynuna kadar çamura batmış olmasına rağman |
| #9 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: balıkesir
| iyi oynarım hatta şimdi bile tüyoları verebilirim size yardıma ihtiyacınız oldumu hiç çekinmeden bana ulaşabilirsiniz... |
| #10 | ||
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Nov 2006
| Alıntı:
sizin o çok değerli tiyolarınız sayesin de ben çekinmeden size söylüyorum umarım yöneticilerde bu mesajı yayınlayıp size ulaşmamı sağlarlar hafta sonu listesinden olursa sevinirim ![]() | |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|