"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Musul ile Yozgat'ın kaderi/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Mehmet Ağar'ın ''Musul ile Yozgat'ın kaderi tevhid edilecektir'' sözünden ne anlıyorsunuz. Musul'umu alıcaz Yozgat'ımı vericez??? http://video.milliyet.com.tr/videola...rih=2006/12/02 Bu ne demektir?? Ben anlamadım!!!!! __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Mehmet Ağar'ın seçmene hoş görünmek için söylediği bir ütopik açıklama.Batum'u ve Oniki Adayı da söylerse söz ona oy vereceğim! __________________
Vurulup tertemiz alnından, uzanmış yatıyor, Bir hilâl uğruna, yâ Rab, ne güneşler batıyor! |
|
| #3 | ||
| Alıntı:
Bu öyle basit bir açıklama değil ki benim anladığım biz vermiyeceğimize göre gidip Musul'u alıcaz ![]() __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... | |
|
| #4 | ||
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Sep 2006
| Alıntı:
Musul şuan ırak sınırları içersinde değilmi. Türkiye'nin görevi sadece oradaki Türkmenleri korumakla ibarettir gerçi mevcut hükümet bu kapasiteden yoksundur keza mehmet Ağar'da bence öyle... Ozaman söytlenen söz "en büyük biziz biz istersek alırız" demekten başka bir anlamı ifade edemez. Yani ver çoşkuyu kıvamı işte | |
|
| #5 | |
| Konuşmasında da ''Siz düşüne durun, millet anladı'' diyor Ben burda Musul'u alalım anlamı çıkartmakta istemiyorum aslında ama başka bir açıklamasıda yok konuyla ilgili. Eğer yanılıyorsak anlayan biri bizi aydınlatsın ![]() __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... |
|
| #6 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
| Belki musul'da kürt peşmergeler tarafından ezilen türkmenleri savunacağım diyor olabilir ama mehmet ağar bunu yapamaz |
|
| #7 | ||
| Alıntı:
asıl tam onun işi ama o başkanlık koltuğunda değil göreve uygun bir brürokrasi makamında yapılacak işler tabi amaç buysa. __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... | |
|
| #8 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
| Neresidir bu makam sayın erdi |
|
| #9 | ||
| Alıntı:
-İlgili istihbarat kurumlarından birinde görev yapabilir ki yapmıştır. ve daha bir çok alternatif vardır. __________________
|
| #10 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
| Derin devletimi tarifliyorsunuz sayın erdi. Yani devlet kendi ırkdaşını savunmak için o bölgeye özel ajanlar göndermeli.. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|