"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Diğer > Konu Dışı > Arşiv

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Kapalı Konu

Konu Araçları
Eski04-12-06, 23:21  #1
ulubatli

Giriş Tarihi: Nov 2005
Ülke / Şehir: konya
Sporda bile bir dürüstlüğümüz yok..

galatasarayın ekonmik sıkıntıda olması sebebi ile fenerliler bir reklam aracılığı ile bir şeyler yapmışlardı. bende şampiyonluktan sonra, aklımda tasarladığımı, aynı reklamı kullanarak, eylül ayında yazıp, 4 galatasaray sitesine mailledim. hata ile geri dönende olmadı. 2 kerede resmi sitesine. ama bir girişim görmedim. acaba ellerine daha iyisimi var. neden ilgi göstermediler. istedimki türkyede bir şeyler olsun da yapanın yanına kar kalmasın. ama bu ilgisizlik bana masum olmamanın bir tepkisi gibi geldi. sanki cimbomda ilk fırsatta aynı şeyleri yapacak gibi. isterimki 5-6 yılın soruşturması yapılsın. kim haksızlık ile bir kazanç elde ettiyse, adam akılı ceza verilsin. bunun içindemi avrupadan bir baskı gelsin de bir şeyler yapalım. benim amacım bir cimbomlu olarak yazdıklarımı paylaşmak. futbol için hertürlü şiddeti göze alan, acayip bir anlayış oldu. neden acaba futbolda şiddeti bu kadar çok isteyebiliyoruz. garip futboldan daha önemli şeyler varken. ama ne garip sporda bile hakkı, hukuku sağlayamıyoruz. acab toplumsal bir sorunmu var?

CANAYDIN - Ne yapıyor bu, ligde kendini tek sanıyor herhalde
- Sağda abi
(Saçının yarısı sarı yarısı lacivert aziz)
CA- Salağa bak...
Şunu aç bakıyım
AZİZ- Fair play fair play diye bağırıyorsun açıklamalarında daha bi şampiyonluğunu görmedik Canaydın.
CA- Allah allah
AZ- Hakkını ver başkanlığının biraz bas bas...
- Al abi levye
CA- Şununla bir olma git indir ya.
- Gözü dönmüş abi
AZ- Hayal mahsülüsün hayal hayal alırım şampiyonluğunu diyorum.
CA- Sizin gibi klüpleri temiz bir lig maratonunda görmek isteriz biz.
AZ- Ya bırak kardeşim sosyal mesaj vermeyi, alırım şampiyonluğunu Canaydın, fair play diye ağlama sonra.
CA- Takip et o zaman beni takip et.
(Yarış birazdan başlayacak hayvanları kullanarak çocuklarımıza kötü örnek olmayalım lütfen.)
AZ- İlla fair playı vurgulayacak.
CA- Bana bak sanada zeka, çeviklik, güzel ahlak koyalım sonra ağlama.
AZ- Ya bunlar reklam kokan hareketlar Canaydın, maça çıkan hakem bizden korkarak çıkar...
Hahahahahah... Fair playcı....
CA- Bizi ligin sonunda bekleyin.
Sen şimdi reklamı göreceksin (fair play düğmesine basar.)
Şampiyon biziz.
(Asvalt yerine yeşil çimler olan bir yolda yarış olur.)
AZ- Aaaaaaaaaaaaaaa
Çimler ağladı bee...
CA- Fırfır yok fırfır yok düz oyna.
AZ- Bu ne ya
CA- Ooooo Aziz 3-0 (GS-KS) geldin mi?
Şunun şampiyonluğunu alın diğer kupaların yanına koyun. Hahahaha...
- 20:45 canım
- Büyük klüp olmanın hakkını ver hakkını
CA- Size diyor.
Hahahaha...
---------- ( fair play------------- sporun hakkı) -----------
- Kardeş seni Juventus gibi 2. lige indirsinler, ordan yavaş yavaş gelirsin.

.................................................. ...................

Bir kaç aydır kafamda tasarladığım bu çevirimi kağıda yeni döktüm. Bu yazdıklarımı GS internet sitelerine gönderiyorum benim bilgisayar bilgim iyi olmadığından bu yazdıklarımın film üzerinde seslendirmelerini ve görsel olarak yerleştirmesini yapamam. Bunları sizlerden biri en iyi şekilde yapar ve en kısa zamanda yayınlarsa sportmen bir GS taraftarı olarak mutlu olurum.
Her zaman ilklerin başlancını yapan GS artık maçları sahanın dışında kazanılamayacağını birilerine anlatmalıdır. Bizde de tam anlmıyla bir lig soruşturması olur inşallah.
Onlar Adnan Polat'ın söylediği gibi sürekli rüzgar ektiler fırtına biçecekler ve bu yaptıkları haksızlıkların bedelini ödeyecekler. Geçmişte federasyona yaptıkları baskılarıda biliyoruz
(diye yazmıştım....)

ulubatli Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 04-12-06 23:23 .
ulubatli is offline  
Kapalı Konu

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 10:19.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)