| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Recep Tayyip Erdoğan/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005
| Erdoğan deyince aklımıza ilk gelen... --------- Ağırbaşlılığı karizmasının % 90 nını oluşturuyor. __________________
Beni öldürmeyen her şey, beni daha güçlü yapar. Beyin Fırtınası Geri Döndü |
|
| #2 | |
| Farklı zannettiğim ama yanıldığımı anladığım insan. Erdoğan denilince aklıma hayal kırıklığı geliyor. |
|
| #3 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Erdoğan deyince aklıma, Berlisconi'nin "Tayiiiiip" demesi geliyor :D __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006 Ülke / Şehir: ANKARA
| aklıma RTE 2000 geliyor.istanbul belediyesinin rte zamanındaki ulaşım ile ilgili bir kısaltması idi.rapid transport....gibi bişidi......... ![]() ![]() ![]() |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
| Kime hizmet ettiği anlaşılamayan ama,birşeyler yapmaya çalışan bir kişilik aklıma geliyor. |
|
| #6 | |
Yazıyaz Kurucu Üyesi
Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: Virginia, USA
| Eski söylemleri nedeniyle korktuğum siyaset ve ekonomide ise başarılı bulduğum ikna kabiliyeti çok yüksek bir lider. |
|
| #7 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Dec 2005
| Ben ülkemi pazarlamakla görevliyim. |
|
| #8 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Apr 2006
| Benim aklima ilk gelen attan düsmesi. Sonra cocuklarinin ABD' de okumasi... |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2005
| slm. Bana düşmez ama. Beni hiç şaşırtmayan kişi. Ciddi görünmesinin arkasında sokaktaki adamın "lan" ından ileri gidemeyen. Nerde parlayacağı(sinirden) belli olmayan . Mizaha tahammülü olmayan birçok kişinin lider gördüğü ama aslında iyi bir aktörden başka birşey olmayan kişi. |
|
| #10 | ||
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Sep 2005
| Sayın Kehleti ! Alıntı:
Saygılarımla. | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|