"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
Nefret ettiğiniz üç şey?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| soru açık nefret ettiklerimizi paylaşalım arkadaşlar... Ben başlayayım... *Kendi düşüncelerini tamamen kendisiyle zıt düşünen bir insana,kabul ettirmeye çalışan insanlardan nefret ederim... *El şakalarından nefret ederim *Birde balıktan nefret ederim:61 __________________
insanlar anlayabildikleri kadar yaşar, ve anlayamadıkları şeyleri umursamadan ölüp gider... |
|
| #2 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Yalancı insanlardan nefret ederim. Kompleksli insanlardan nefret ederim. bir de örümceklerden.. __________________
Zaman hiç bir şeyi silmiyor, kimi anları örtüyor, yalnızca... |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: Ankara
| 1)Yalancı insanlardan, 2)Havalı insanlardan 3)Bir de yılandan, NEFRET EDERİM. |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Irkciliktan, kufur Ederek konusmaktan, Saygisizliktan. Ucunden nefret ederim. |
|
| #5 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Nov 2006
| düşünceye saygısızlıktan çok bilmişlikten kavga edenlerden tuqu Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 20-12-06 15:39 . |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: amasya
| bir hakkın yenmesinden, seviyesizlik ve küfürlü konuşmalardan sevdiğim şeylerin erken bitmesinden... bir de bebek tecavüzcüleri ve tinerci, kapkaç dehşetlerinden (sanırım dört oldu. şimdi de kendimden nefret etmeye başladım )SAYGILARIMLA GÖKÇEŞAİR __________________
"bir daha bu ayakkabılarla gelme bu kente çocuk bana bir numara büyük geliyor ayrılık" gökçeşair |
|
| #7 | |
Yazıyaz Dergi Yazarı ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: Anadolu
| Haksızlıktan.. __________________
Her an bir çarpıntıyı yaşamaktayım Her an çılgın bir heves dağlıyor kalbimi Tanrım, ben mi hayatı aşmaktayım Yoksa hayat mı aşmakta beni... |
|
| #8 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Sep 2006
| 1-Fenerbahce'den 2-Bizi kandıran medayadan 3- Dar kafalı insanlardan |
|
| #9 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: balıkesir
| 1-fareden 2-çıkarcılardan 3-işime karışandan |
|
| #10 | |