|
|
||||||||||
| #1 | |
Admin ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: istanbuL
| Yazıyaz Dergi ARALIK Yayında ! Dergimizin 4. sayısı sizlerle birlikte. Her ay geliştirerek ve sizlerin desteği ile büyüyen dergimizin bu ayında Bilim, Siyaset, Edebiyat ve Düşünce konulu toplam 22 yazı bulunmaktadır. Ayrıca bu ay, yazılarda kara kalem çalışmaları göreceksiniz. Bu çalışmaları yapan sevgili Aslı KOŞAR'a teşekkür ederiz. Yazıyaz Dergi her geçen ay kendini geliştirmeye ve siz sevgili okurlarımıza daha kaliteli bir yayın sunmaya gayret edecektir. Keyifle okumanız dileğiyle... __________________
Bir önyargıyı parçalamak, bir atomu parçalamaktan daha zordur. A. Einstein |
| #2 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Tüm emeği geçenlerin ellerine sağlık. Bu ayki tasarım gerçekten çok güzel olmuş. Özellikle kapak tasarımı harika. (Kategori ve sayı arşivleri de olsa daha güzel olurdu.) |
| #3 | |
Admin ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: istanbuL
| onlar bu aya yetişmedi sevgili türker ![]() __________________
Bir önyargıyı parçalamak, bir atomu parçalamaktan daha zordur. A. Einstein |
| #4 | |
Guest Mesajlar: n/a
| Bu ay ki dergi tasarımı çok hoş olmuş. Oldukça düzenli ve göze hoş görünüyor. Yazıların kalitesi de bir o kadar iyi. Emeği geçen herkese teşekkürler! |
| #5 | |
Yazıyaz Dergi Yazarı ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: Anadolu
| Bu ayki dergi oldukça güzel.. Dergiye katkıda bulunan herkese saygılar.. __________________
Her an bir çarpıntıyı yaşamaktayım Her an çılgın bir heves dağlıyor kalbimi Tanrım, ben mi hayatı aşmaktayım Yoksa hayat mı aşmakta beni... |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: yerküre
| Emeği geçen herkese tekrar teşekkürler.Gerçekten uğraştık ama değdi Umudum her sayının daha iyi olmasıdır.__________________
hiç birşey hissetmiyorum artık tüm duygularımı vestiyere bıraktım ruhsuz burjuvalar gibi et parçası gibi maskemi takıp dans ederim... |
| #7 | |
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| Bu ayki dergi diğerlerinden de güzel olmuş. Hem teknik açıdan, hem niteliksel olarak daha iyi. Her ay daha iyi olduğunuz bir gerçek. Yazı yazan, önerileriyle ışık tutan, yol gösteren, bu arada son bir kaç gün sabahlamak durumunda kalan ve kuşkusuz çizimleriyle yazıları renklendiren herkese teşekkür ediyorum. Bu istek ve heyecan devam ettiği sürece çok daha güzel çalışmalara imza atacağınıza inanıyorum. Böyle bir "imece" çalışması her türlü alkışı hakediyor. Hele amatörce yapıldığı düşünülürse inanılmaz bir dayanışma sergilediğinizi söyleyebilmek mümkün. Bir kez daha teşekkürler! melnur Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 07-12-06 18:09 . |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Emeği geçen herkese, özellikle dergi yönetimine teşekkürler ve sevgiler, ellerinize, yüreğinize ve emeğinize sağlık... Sevgilerle |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|