Yazıyaz Forum RSS beslemesi

Bu nedir?

"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Diğer > Forum Hakkında

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Uzaklaştırılma talebim hakkında.

/

konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz

Kapalı Konu

Konu Araçları
Eski06-12-06, 21:00  #1
mderin
Forumdan Uzaklaştırılmış

Giriş Tarihi: Oct 2006
Uzaklaştırılma talebim hakkında.

Forum'la gönül bağımın koptuğunu belirterek uzaklaştırılmayı taleb ettim. Bu talebimi yinelerken, her hangi bir nedenle bana kırılan arkadaşlarım varsa ÖZÜR diliyorum. Allahaısmarladık.
mderin is offline  
Eski07-12-06, 00:17  #2
Atilla

Atilla'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Apr 2006
Ülke / Şehir: Denizli

Sayın mderin,yazıyazdan uzaklaşın ama kopmayın.Cavura kızıp oruç bozmayın.
Eski07-12-06, 08:09  #3
özedönüş

Mderin'in düşüncesi bende de oluşmadı değil.Forum arasında dile getirdim ama özel bir başlık açmayı gerekli görmedim. Kararı saygıyla karşılıyor ve aynı fikirde olduğumu yineliyorum.Bilimsel tartışma yerine ideolojik önyargıların olduğu bir ortam hele de sanal ortam ise vereceği zarar faydadan daha çoktur diyorum.

Yazdıklarınıza,sorularınıza cevap yazarak varlığınızı sürdürmenizi sağlıyoruz dini konularda...Sakın yanlış anlamayın,dini fikir ayrılığımız dışında sizinle bir poblemim yok ve aslında dini fikir ayrılığı da bir problem olarak adlandırılmamalı..

Herkese iyi forumlar dilerim...
özedönüş is offline  
Eski07-12-06, 08:59  #4
mderin
Forumdan Uzaklaştırılmış

Farklılığımızın foruma renk getireceğini, tad katacağını düşünmüştüm. Farklı düşüncelerin de bizi zenginleştireceğini.

Yanılmışsak! Forumun "tadını" kaçırıyorsak tatsızlığın alemi yok. Kendi sildiklerim dahil gönderdiğim bütün mesajlarımın arkasındayım. Tartışmaların seyri içinde, saygısız ifadeler kullandığımı, kimse iddia edemez! İnançlarıma defalarca hakaret edildiğinde; Çok daha seviyeli bir üslupla müdahele etmemiz rahatsızlık veriyorsa! yapılacak olan forum'dan uzaklaştırılmamızdır.

Ben de bunu talep ediyorum. Benden, inançlarımı savunmamak, düşündüğümü söylememek gibi bir tavır beklenmesini, hakaret sayarım. Bu düşüncelerle, uzaklaştırılma talabimi yineliyorum. Saygılarımla.
mderin is offline  
Eski07-12-06, 09:43  #5
Güray
Forumdan Uzaklaştırılmış

Giriş Tarihi: Jul 2006

Alıntı:
Sayın mderin şöyle demiş:

Ben de bunu talep ediyorum. Benden, inançlarımı savunmamak, düşündüğümü söylememek gibi bir tavır beklenmesini, hakaret sayarım. Bu düşüncelerle, uzaklaştırılma talabimi yineliyorum. Saygılarımla.
kim sizden böyle bir tavır bekledi açıklarsanız karanlıkda birşey kalmaz.

eğer yazarlardan birileri böyle bir tutumla karşınızdalarsa sorun yok onlarla mücadele etmek için kalmalaısınız. eğer yönetimin tutumlarından böyle bir tavır algıladıysanız sonuna kadar haklısınız.

Not: yönetimin böyle bir tutumda olacağını düşünmek istemiyorum.
saygılar
Güray is offline  
Eski07-12-06, 10:08  #6
melnur
Yazıyaz Grup
Genel Koordinatörü

Giriş Tarihi: Aug 2005

Sn.mderin'in uzaklaştırılma talebi yerine getirilmiştir.
melnur is offline  
Kapalı Konu

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 16:19.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)