| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Uzaklaştırılma talebim hakkında./konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Oct 2006
| Forum'la gönül bağımın koptuğunu belirterek uzaklaştırılmayı taleb ettim. Bu talebimi yinelerken, her hangi bir nedenle bana kırılan arkadaşlarım varsa ÖZÜR diliyorum. Allahaısmarladık. |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Sayın mderin,yazıyazdan uzaklaşın ama kopmayın.Cavura kızıp oruç bozmayın. __________________
Vurulup tertemiz alnından, uzanmış yatıyor, Bir hilâl uğruna, yâ Rab, ne güneşler batıyor! |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Mderin'in düşüncesi bende de oluşmadı değil.Forum arasında dile getirdim ama özel bir başlık açmayı gerekli görmedim. Kararı saygıyla karşılıyor ve aynı fikirde olduğumu yineliyorum.Bilimsel tartışma yerine ideolojik önyargıların olduğu bir ortam hele de sanal ortam ise vereceği zarar faydadan daha çoktur diyorum. Yazdıklarınıza,sorularınıza cevap yazarak varlığınızı sürdürmenizi sağlıyoruz dini konularda...Sakın yanlış anlamayın,dini fikir ayrılığımız dışında sizinle bir poblemim yok ve aslında dini fikir ayrılığı da bir problem olarak adlandırılmamalı.. Herkese iyi forumlar dilerim... |
| #4 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Oct 2006
| Farklılığımızın foruma renk getireceğini, tad katacağını düşünmüştüm. Farklı düşüncelerin de bizi zenginleştireceğini. Yanılmışsak! Forumun "tadını" kaçırıyorsak tatsızlığın alemi yok. Kendi sildiklerim dahil gönderdiğim bütün mesajlarımın arkasındayım. Tartışmaların seyri içinde, saygısız ifadeler kullandığımı, kimse iddia edemez! İnançlarıma defalarca hakaret edildiğinde; Çok daha seviyeli bir üslupla müdahele etmemiz rahatsızlık veriyorsa! yapılacak olan forum'dan uzaklaştırılmamızdır. Ben de bunu talep ediyorum. Benden, inançlarımı savunmamak, düşündüğümü söylememek gibi bir tavır beklenmesini, hakaret sayarım. Bu düşüncelerle, uzaklaştırılma talabimi yineliyorum. Saygılarımla. |
| #5 | ||
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jul 2006
| Alıntı:
eğer yazarlardan birileri böyle bir tutumla karşınızdalarsa sorun yok onlarla mücadele etmek için kalmalaısınız. eğer yönetimin tutumlarından böyle bir tavır algıladıysanız sonuna kadar haklısınız. Not: yönetimin böyle bir tutumda olacağını düşünmek istemiyorum. saygılar | |
| #6 | |
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| Sn.mderin'in uzaklaştırılma talebi yerine getirilmiştir. |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|