| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Sizce toplumlara en fazla zarar veren suç nedir?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Antropoloji,Psikoloji, Sosyoloji... |
| Anket Sonuçlarını Göster: Sizce toplumlara (İnsanlığa) en fazla zarar veren suç nedir? | |||
| Terör | 21 | 44.68% | |
| İnsan ticareti | 16 | 34.04% | |
| Uyuşturucu | 21 | 44.68% | |
| Diğer | 15 | 31.91% | |
| Multiple Choice Poll. Oy Verenler: 47. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| Anket Sizce toplumlara (İnsanlığa) en fazla zarar veren suç nedir? Terör İnsan ticareti Uyuşturucu Diğer __________________
Öğrenmek pahalıdır fakat, Cehalet daha pahalıdır. il_bilge Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 07-12-06 15:04 . |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: Ankara
| Öyle şıklar koymuşsunuz ki cevap vermekle zorlandım.Sonunda terör dedim. Görüyoruz PKK yüzünden ocaklar sönüyor.Aileler dağılıyor ve insanlar ölüyor. il_bilge Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 28-02-07 15:11 . |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Ben uyusturucu dedim... sosyal kosullara, özel cikarlara paralel terörün kasitli yaratildigini biliyoruz. Istendigi anda yok edilebilen terör, istendigi anda da hortlatiliyor ![]() Ama ya uyusturucu; birakalim geri kalmis ülke gencligini, gelismis ülkelerinin dahi basinin belasi oldu... Uyusturucu, sosyal katman secmiyor, zengin fakir dinlemiyor. Girdigi yeri kendinden gecirip, duman ediyor. Terör, bir ülkeyi sarsar, toparlanma sansi her zaman vardir; uyusturucu ise, cökertir. saygiyla __________________
"Milliyetcilik bizim igrenc günahimizdir." E.Fromm Hoca Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 07-12-06 19:41 . |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| uyuşturucu diyorum... gençleri pasifleştirmenin ve bağımlı yapmanın en kolay ve zevkli yoludur __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
|
| #5 | ||
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Nov 2006
| Alıntı:
insanlığa nereden zarar geliyor ise hepsi suçtur.. bir kötüyü secerek,diğer kötüleri sevindiremem hoşca kalın | |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Bence insan ticareti... İnsana değer verilmeyen toplumlarda gelişim beklenemez. |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: SAMSUN/Türk-iş
| Bence CAHİLLİKTİR. O sayılanların hepsinin başı zaten cahillikten yapılmakta ve insan sevmezlikten. __________________
İnsan YıĞıNLaRI EvREnSel BiR dEVİniMin pRçası OLDUklarıNI BİLMedEn yAşArlar!!!!!! ----------------------------------------- Varolmak için SAVAŞIM ve En iyi uyum yapan HAYATTA kalır. |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Bence hepsi ve daha biçok şey var. Ankette yazılı suçaların hepsi, toplumda büyük yaralar açacak nitelikteki suçlar. Birinin, bir diğerinden farkı yok toplumu geri sürüklemek adına. __________________
insanlar anlayabildikleri kadar yaşar, ve anlayamadıkları şeyleri umursamadan ölüp gider... |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| İnsanliğa en cok zarar veren, şuç insan hakklarının çiğnenmesidir. __________________
Anlamadığınızı sevemezsiniz. |
|
| #10 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| 'Düşünmemek'tir, 'Sorgulamamaktır' Antioksidan Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 02-01-07 01:52 . |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|