"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
Avatarlarımızın anlamı nedir?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Degerli Yazıyaz yazarları.. Hepimiz kendimize göre bir avatarla katıldık buraya.Kimisi siyasi düşüncelerimizi,kimisi hayran olduguklarımızı anlatıyor.. Sizin avatarınızın anlamı nedir? Ben başlayım...Benim avatarım Lenin önderliğinde ki proleter devrimini anlatıyor.. Saygılarımla... __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Ben avatarımı anlatmak ıstemıyorum ama soyle ozetleyebılırım. Aynı karede iki farklı dunya.... __________________
emre² |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| http://img452.imageshack.us/img452/3...oto0061dl8.jpg Bu fotoğrafı ben çektim, Samsun'da, (Doğu Park'ın başında) Bandırma Vapurunun önündeki anıtın resmidir. Ordu tarafından Samsun'a girdiğinizde ilk gördüğünüz manzaralardan biri. Fazla söze gerek yok sanıyorum, hem resim hem de anlamı benim için çok büyük... Fotoğrafı çekerken bayrakların arkasında kalan güneşin ışığı çok hoşuma gitmişti. Bayraklar önde dalgalanırken tatlı bir parlaklık... Ve milli mücadelenin başlangıcını temsil eden bir anıt... Sevgilerimle... seha Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 21-02-08 10:45 .Sebep: Forum ebatlarından büyük resim |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
| Bağımsızlık ve çağdaşlık. Saygılarımla |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: Paris
| Benim avatarım işçi sınıfının mücadelesini yani kısaca sınıf mücadelesini anlatıyor. __________________
Afyon Garı'ndaki küçük kızı anımsa, hani, Trene binerken pabuçlarını çıkarmıştı; Varto Depremi'ni düşün, yardım olarak Batı'dan Gönderilmiş bir kutu süt tozunu ve sütyeni. |
|
| #6 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Oct 2006
| İlerde tüm dünyanın o yüce sancak altında birleşeceği "vaadedilmiş topraklar" Turan ülkesinin sınırlarını gösteriyor benim avatarım. __________________
Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Evrenin Merkezi
| Avatarım Mülkiye'nin eski rozeti. Eskiden diplomat olmak isterdim, şu anda gazetecilik istiyorum. Çünkü sonradan farkettim ki kamuoyu oluşturmak, kitleleri buluşturmak, en önemlisi mevkimde hareket imkanına sahip olmak bana daha uygun... Sayın Elenorin, yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim ![]() Avatarımı seviyorum... __________________
SAYGILAR ------------ Yarın elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir! (NECİP FAZIL KISAKÜREK) |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Google'da Tosca operasının resimlerini ararken bu resmi buldum, çok da hoşuma gitti. __________________
Ece |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Şu anki avatar resminiz nedir, neyi anlatıyor ? ------------------------------ Önce ben: Benimki Gılgamış'a ait bir heykelin fotoğrafı... Gılgamış, Sümer mitolojisinin kahramanlarından biri... __________________
''Kemalist Devrim tamamlanacak (...) Gençlik bütün Kemalist güçlerle yek vücut olmak zorundadır.'' DENİZ GEZMİŞ, Devrim Gazetesi - 23 Aralık 1969 - Sayı: 10 - Sayfa: 2-7 Gılgamış Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 21-02-08 00:04 . |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Benimki belli, pek anlatmama gerek yok sanırım ![]() __________________
Yok! |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|