"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Bir ilişkinin kurtarıcıları/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Bildğimiz gibi insan çok farklı bir canlıdır... Çok sevilmek onu sıkabilir az sevilmek çıldırtabilir... Peki bir ilişkiyi uzun süre sürdürebilmek için neler gereklidir? Cevap yazan kişiler bayan/bay olduklarını belirtirlerse çok sevinirim ![]() |
|
| #2 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Ben güven ve aşk diyorum... Güven çok önemli zaten aşkta bir çok şeyi görmezden gelmeye yetiyor.. Ben bu topiğe Artena'yı bekliyorum.O biliyordur cevabı ![]() Saygılar.. __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: İstanbul-Denizli
| Herşey aşkla başlamalı bence.Daha sonra güven ve kişilerin karakterlerinin uyuşması devamı için ise sevgi gerekli çünkü aşk geçici bir şeydir. __________________
kağıt bir gemidir devrim kim bilir kaç yunus görmüş kaç DENİZ GEZMİŞ... |
|
| #4 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Nov 2006
| Bir ilişkinin kurtarıcıları.. yalan söylememek güven kıskançlık seviyesi tuqu Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 11-12-06 13:59 . |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: ankara
| karşımızdaki kişi hayatımızdaki en değerli şey olmadığı sürece ilişki yürüyebilir diye düşünüyorum... |
|
| #6 | ||
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Alıntı:
Yaratici zekanin en iyi bicimde kullanilip yetilere uygun bicimde sanat ve emek üretimine katilarak ve sosyal bir canli olmakla olasidir. iki kisi de, birlikteliklerinin disina tasmasiyla, daha genis insan topluluguna acilmasiyla mümkündür bu dedigim. Aksi halde bugdaysiz degirmen taslari gibi her iki insan da biribirlerini ögüterek ve biterirler. Tükendiklerini sezdikleri anda da; eger zeki iseler hemen ayrilirlar ![]() saygiyla __________________
"Milliyetcilik bizim igrenc günahimizdir." E.Fromm | |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| İlişkiyi ayakta tutan şey ikişkinin parçaları, yapı taşları... En başta aşk... Aşkın sevgiyle içiçe geçmesi, saygı, güven, sadakat...Bunlar beraberinde bağlılığıda güçlendirir diye düşünüyorum. __________________
insanlar anlayabildikleri kadar yaşar, ve anlayamadıkları şeyleri umursamadan ölüp gider... |
|
| #8 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Güven ve sevgidir, temeli sağlam tutan... |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Güven,iletişm,sevgi,aşk...v.s bunlar da şart ama; İki insanın kimyasının uyuşması gerekir yani benliğini bizde eritebilmek.... __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Uzun süre beraberlik emek ister, bazen bozulsa da genelde dengeyi korumak gerek, anahtar kararlı olmak ve dengeyi koruyabilmektir bence... __________________
tek gerçek ben'im. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|