| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Yine aranızdayım ./konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Sep 2005
| Yazıyaz ailesinin değerli üyeleri ! Yine aranızdayım . Hepimizin birbirinden farklı fikir ve düşünceleri var. Bu nedenle zaman zaman, farklı fikir ve düşüncelerin yolaçtığı tartışmalardan dolayı aile bireyleri arasında kırgınlıklar ve küskünlükler olmaktadır. Bu kırgınlık ve küskünlüklerden dolayı, aileden ayrılanlar, kopanlar ve kapıları kapatıp ta gidenler de olmaktadır. Ama şunu unutmamalıyız ki ; ne kadar tartışırsak tartışalım, kişilerin kendi fikirlerini kolay kolay değiştirdiğine hiç şahit olmadım. Bu konuda beylik bir deyim vardır. " Kişilerin fikir ve düşüncelerini değiştirmek, atomu parçalamaktan daha zordur." , zannederim Einstain söylemişti galiba Bunların nedenleri hakkında psikolji bölümünde yakında bir konu açmayı düşünüyorum. Orada zannederim bu konuları daha iyi anlatabiliriz. Zannederim; fikir değiştirme uğraşısından ziyade, farklı fikirlerden yararlanmak çok daha güzel olsa gerek. Saygılarımla. |
| #2 | |
Yazıyaz Kurucu Üyesi
Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: Virginia, USA
| Sayın Türesin aramıza tekrar hoşgeldiniz. Yazıyaz ailesine tekrar katılmanızdan ötürü sevinçliyim. Saygılar. |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2006
| Hoşgeldiniz Sn Türesin! |
| #4 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Merhaba sayın Turesin.. Bu ilk tanışmamız oldu.. Hoş geldiniz diyorum size.. __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. |
|
|
| #5 | |
| Yazıyaz ailesini daha hoşgörülü tavırlar içinde elbirliğiyle çok daha iyi yerlere getirmek dileğiyle, hoşgeldin diyen arkadaşlara ve beni yeni tanımak durumunda olanlara çok teşekkür ederim. Saygı ve hürmetlerimle. |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Hoşgeldin Türesin ,sefalar getirdin... __________________
Vurulup tertemiz alnından, uzanmış yatıyor, Bir hilâl uğruna, yâ Rab, ne güneşler batıyor! |
| #7 | ||
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Alıntı:
![]() __________________
"Milliyetcilik bizim igrenc günahimizdir." E.Fromm | |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Tekrar burada olman ne güzel... İnsan bilimlerinde bir mesajını görünce hemen buraya baktım ve çok sevindim. Ara sıra dalgınlığıma gelip "Türemis" dediğim ve beni uyardığın zamanlar aklıma geldi de ![]() Hoşgeldin Sevgili Türesin... Sevgilerimle... |
| #9 | ||
| Alıntı:
Küçük takılmalarımız, şakalarımız olmazsa hayattan nasıl zevk alırız. Onlar hayatımıza zevk ve lezzet veren baharatlardır. Saygılarımla. | |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|