| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005
| YÖK'ün son icraati Yök Türk eğitimine hizmetini bıkmadan usanmadan sürdürüyor. Son olarak Meslek Liselilerin kendi alanlarından bir bölüm seçtkileri takdirde aldıkları ek puanları aşağıya çekti. ÖYle bir kurum ki, öğrenci başarısız olsun da nasıl olursa olsun mantığıyla ülkeye hizmet etmeye çalışıyorlar. Sen hem diğer bölümü seçince zaten puanını düşük katsayıyla çarp, bu yetmezmiş gibi elinde kalan tek alternatifi de kazanmayı zorlaştır. Merak ettiğim Yök bu ilerici, çağdaş eğitim modellerini kararlarını hangi ileri medeni batı ülkesinden görmüşte örnek almış. __________________
Beni öldürmeyen her şey, beni daha güçlü yapar. Beyin Fırtınası Geri Döndü |
| #2 | |
Guest Mesajlar: n/a
| Bu çağdaş uygarlık konusunda Türkiye için bir ilk!.. İlk defa bir konuda önderiz. ![]() |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2005 Ülke / Şehir: İzmir
| Ben artık YÖK'e kızmıyorum, hatta destekliyorum. Asıl suçlanması gereken hükümetlerdir. Bu 12 Eylül kalıntısı kurumu hala lağvetmediler. |
| #4 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Alıntı:
Belki 2007 sınavına yetişmeyebilir ama YÖK'ün geleceği artık gözükmüyor... Mayısta Cumhurbaşkanını AKP(Erdoğan) seçtiği zaman YÖK'ü kaldıran yasanın reddi ve anayasa mahkemesi süreci olmayacak bunu yapmak AKP için de iyi bie seçim propagandası olacak ki gelişmelerde bu yönde.... Son sınavlarınıda yapsınlar bakalım....(gerçi bu sınavda bende olucam ama )__________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... | |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|