"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
| #1 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005
| Hayatı boyunca uğraşmış ama ülkeye faydadan çok zararı olmuş bir kişi. (olarak görüyorum). Keşke mühendis filan olsaydı. Böylesi herkes için daha iyi olurdu. __________________
Beni öldürmeyen her şey, beni daha güçlü yapar. Beyin Fırtınası Geri Döndü |
| #2 | |
| Ağır sanayide bir dahi. Ne yazık ki kendisini politikada harcadı. |
| #3 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005
| Kendisini harcadığı gibi milyonlarca insanın geleceğini de harcadı (diye düşünüyorum). __________________
Beni öldürmeyen her şey, beni daha güçlü yapar. Beyin Fırtınası Geri Döndü |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2005
| slm. Bence kendini harcamadı. Kendi istediği yoldu. Ama Türkiyeyi Harcadı diyorsanız bakın onda size katılırım. Canlı yayında Kaddafiden kuzu kuzu fırça yemesini hiç unutamam. Bence Türkiyeye en fazla zararı dokunan politikacılardan biri. |
| #5 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Sep 2005
| Erdal İnönü'nün hatırı sayılır bir bilimadamı olmasını (Einstein'den eğitim almıştır) ve kendini siyasete atarak harcamasını biliyoruz. Bu memelekete, özellikle de sol düşünceye tek katkısı mecliste fizik sorusu çözmesidir. Çünkü, siyaset ile bilimadamı kimliği çoğunlukla uyuşmuyor. Erbakan da, Erdal İnönü ile aynı kategoride. O da Anadol marka otomobilin planlamasından tutun, Alman tanklarının çizimlerine kadar güzel işler başarmış biri ancak ülke için "Refahlıların Cennet'e gideceklerini" söylemekten başka bir başarı gösteremedi ne yazı ki!!!1 |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|