"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
| Anket Sonuçlarını Göster: Solak mısınız? | |||
| Evet | 14 | 29.17% | |
| Hayır | 34 | 70.83% | |
| Oy Verenler: 48. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Solak mısınız? |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Solağım... Herhangi bir şikayetimde yok bu durumdan. |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: Ankara
| Ben sağ elimi kullanıyorum.Sol elimle hiçbir şey yapamıyorum zaten. |
| #4 | ||
Admin ![]() Giriş Tarihi: Jun 2005
| Alıntı:
Ancak bir itirazım var. Üniversitede solaklar için sandalye bulmak mesele. Koskoca sınıfta ,yüzlerce sandalye arasında bir tane anca var. Kullandığımdan değil ama bu konuda bir ayrımcılık söz konusu bana kalırsa ![]() | |
| #5 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Sep 2006
| Bende solağım üniversitede okumuyorum o yüzden sandalye masa derdimde yok... Seviyorum solak olmayı hele bir yazı yazarken sanki milyonda bir görünen bir olaynışcasına "aaaa sen solakmısın" demeleri yokmu yedi deryaya gark eyliyor beni |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| bende solağım ama sağ elimle yazıyorum çünkü ilkokul birinci sınıfta öğretmen din meselesi yüzünden kalemi sağ elime aldırdı fakat diğer bütün işlevlerimi solumla gerçekleştiriyorum . bu da tartışılacak ayrı konu oluşturuyor... saygılarımla |
| #7 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: May 2006
| Sn Aydın 35 gecenin 02:40 'ında bu soruyu sormak nerden aklınıza geldi acba , bir de bu soruyu sormadaki amacınız ne ? Merak ettim doğrusuİki elimi de eşit olarak kullanabiliyorum. Yazılar sağ elimle daha iyi oluyor ama solla da bazılarının yazdığıdan daha güzel yazabilirim. Resmi de genelde sol elimle yaparım. Hangi seçeneği işaretleyeceğim ?__________________
Yarınlarını alıp avuçlarına Tırmanırlar güneşin al burçlarına Barut acısı ölüm bu sığar mı tabutlara Sesimiz bıçak gibi saplanır bulutlara |
| #8 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Ben de aynı şeklide iki elimi de kullanabiliyorum. Ancak sol elim sagdan biraz daha yavaş.. Sayın Elaşina neyi işaretliyorsa ben de onu işaretliyecegim ![]() __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2006
| bende daha cok sağ elimi kullanıyorum ama iki elimi de iyi derecede kullanmak isterdim doğrusu.. |
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Solak degilim.Solak insanlarin zeki olduklari soylenir. Dogru olup,olmadigini da bilmiyorum. |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|