| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Oct 2006
| ABD ve AB versiyonu İslamın son bombası... Haram para ile kurban kesmek helal.. Bu konuyu bugün köşesinde Sayın Bekir Çoşkun çok güzel işlemiş... EE.. nede olsa.. ülkede haram paradan geçilmiyor!.. Diyanet baktı ki millet kurban kesemeyecek.. Tereddütte kaldı.. Hemen bir fetva.. ABD ve AB'ye peşkeş çekilen ..ihalelerden gelen haram paralar ile... Kurban kesmek helaldir... Aksırıncaya ..tıksırıncaya ... patlayıncaya kadar Afiyetle yiyiniz..yediriniz.. Nasıl ABD ve AB 'ye endeksli İslamda ..her yol mübah değil mi...? saygılar. |
| #2 | ||
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Alıntı:
Degismeyenini de ortadoguda görüyoruz. Tercih hangisi? saygiyla __________________
"Milliyetcilik bizim igrenc günahimizdir." E.Fromm | |
| #3 | ||
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Alıntı:
Evet diyanet gene son bombayı patlatmış,Zekeriya Beyaz çok komik açıklamıştı bunu bir yerde izlemiştim,bu yüzden seviyorum zaten bu adamı:D Çal çırp 5 puanlık günah işle,kurban da 10 puan hooopp 5 puan sevap,diyanet ne diyor yani,çalmak sevap kazandırır ![]() Eee onlar da haklı,diyanet bu fetvayı çıkarmasa,ülkede doğru düzgün hiçbir politikacıihiçbir iş adamı kurban falan kesemeyecek,halkın hali de ortada,kurban satışları duracak.Diyanete önlem aldırtmışlar apaçık bence. saygılar | |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Kurban kesmekle dalga geçmenin alemi yok.Eğer kişi doğru dürüst inanıyorsa ; yani işine geldiği gibi inanmıyorsa ; ne zaman kurban kesip-kesemeyeceğini bilir.Vicdanını rahatlatmak için onun-bunun fetvasına ihtiyaç duyuyorsa ; kurban kesmeden önce inancını sorgulasın.Kurban kesmek inanmayanın ne işine yarayacak?İnancından da emin değil de ''Dostlar alışveriş de görsün!'' diyorsa nasıl bir Müslümandır? Yok eğer inanmıyor ya da kafası karışıksa ; yardım amaçlı böyle bir ibadet eylemine girişiyorsa da Kurban Bayramı'nda böyle bir şey yapmasına gerek yok.Zaten kurban kesenler var.Başka zaman bu işi ibadet mantığıyla değil de ihtiyaç mantığıyla yapsın.Her daim bu ihtiyaca yanıt verecek insanlar var. İlgilenenlerin dikkatine! doğançay |
| #5 | ||
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: İSTANBUL
| Alıntı:
| #6 | |
| görünen köy rehber istemez.... __________________
"Milliyetcilik bizim igrenc günahimizdir." E.Fromm |
| #7 | ||
![]() Giriş Tarihi: Dec 2006
| Alıntı:
| |
| #8 | |
Ayrıldı
| Bazen insanlar serap görür, gördüğü şeyin üzerine hemen atılır. Sonra anlarki bu bir serap. " Orada bir köy var uzakta, gitmesekte, gelmesekte o köy bizim köyümüzdür" Oysa gördüğümüze bile rehber kar etmiyor. Saygi ile... __________________
İnsan Hayatı hiç bir şeydir, ama hiç bir şey bir İnsan hayatı etmez. |
| #9 | |
| Haklisiniz, ben bin bes yüz yillik islam serabina da hic inanmamistim, o nedenle rehbere gerek yok ![]() saygiyla __________________
"Milliyetcilik bizim igrenc günahimizdir." E.Fromm |
| #10 | |
Ayrıldı
| tabiki bu sizin tercihiniz. Bizde size saygı duyarız. İnandığınız gibi yaşamak sizinde hakkınızdır. Önemli olan inandığınıza inanmasak bile onu usturuplu ifade edenin görüşüne saygı duyabilmektir. Çünkü paydalar ortak. İNSANIZ! Saygı ile __________________
İnsan Hayatı hiç bir şeydir, ama hiç bir şey bir İnsan hayatı etmez. |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|