| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Evrenin Merkezi
| Gelin paylaşalım... Ben sonra söyleyeceğim... Nedir planlarınız (her konuda)? __________________
SAYGILAR ------------ Yarın elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir! (NECİP FAZIL KISAKÜREK) |
| #2 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Avustralya ve İspanya'da birkaç yıl yaşayıp mükemmel bir İngilizce ve İspanyolca ile Türkiye'de konferans tercümanlığı yapmak. Ya da çok memnun kalırsam o ülkelerden birinde (muhtemelen Avustralya) kalıcı yerleşimci olmak. |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Ben öncelikle mezun olduğum lisede İngilizce öğretmenliği yapmak istiyorum (Yerim şimdiden hazır.Bana şimdiden garanti veriyorlar) Öğretmen olduğum zaman okulda en yakın arkadaşım müzik öğretmeni olur herhalde :-) Ayrıca Avusturya'ya gitmeyi düşünüyorum.Mozart beni bekliyor ![]() __________________
Ece Manon Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 14-12-06 19:22 . |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: ankara
| para...para...para... |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: Ankara
| Göz doktorluğu alanında Amerika'da ya da İngiltere'de master yapmak ve iyi bir üniversitede profesör olarak çalışmak. __________________
Kelimenin tam anlamıyla gerçek bir demokrasi hiç bir zaman varolmadı ve varolmayacaktır. J.J.ROUSSEAU |
| #6 | ||
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Nov 2006
| Alıntı:
şu var tabi.. şans oyunları ülkemizde çeşit çeşit maşallah ben oynarım,elbet çıkar diyorsanız o başka.. | |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
| 1938 de yarım kalan işlerin tamamlanması.Çağdaş ve bağımsız bir Türkiyeye sahip olabilmek için mücadele etmek saygılarımla |
| #8 | |
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| eve bir bilgisayar bir ps3 bir koltuk alıp birde dev plazma yaptım benden iyisi yok Hayatımın amacı sadece bu kadar.Küçük şeylerle mutlu olmak gerekir |
| #9 | ||
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Alıntı:
| |
| #10 | ||
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| Alıntı:
| |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|