"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." Lütfen forum kurallarını okuyunuz. |
||||||||||
| #1 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Jul 2006
| Sn. Melnur'a ayrılma gerekçemi bildirdim. Yazıyaz'dan ayrılıyorum. Bana karşı göstermiş olunan sabır için herkese teşekkür ederim. İletişim kurmak isteyenler için balikci__filozof@hotmail.com Herkese kolay gelsin.... BF... __________________
Kitleler sustuğunda ya da susturulduğunda, tarihi kişilerin yaptığı sanılır. Tarihi bizzat kitleler yapar, kişiler sadece kitlenin bilincine sahip figürlerdir. |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Sevgili Balıkçı Filozof, Kendiniz hakkında ki en doğru kararı elbette yine kendiniz verebilirsiniz. Duyarlı kimliğini arayacağım. Eğer siz de bizlere ''bir selam vermek isterseniz;'' ben de buralardayım. Sevgiyle kal. doğançay doğançay Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 15-12-06 11:18 . |
| #3 | ||
Admin ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| İnanın bu duruma çok üzüldüm..Sayın BF sizden bir çok şey ögrenmiştim ve gerçekten forum için oldukça faydalı bir insandınız. Bilginiz ve kültürünüzden mahrum kalmak üzecek bizi.. Gerek moderatör olarak hizmet verdiğiniz günler için,gerekse yazılarınızda ki bilgilerden ögrendiğim şeyler için teşekkür ederim.. Son olarak..İsminiz için şöyle bir açıklama getirmiştiniz. Alıntı:
Hoşçakalın! __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. Elenorin Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 15-12-06 20:04 . | |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Ayrilmayin balikci..... |
| #5 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Jul 2006
| Ayrılmam gerekiyor Sn. Hoca... Bunun gerekçesini forumda açıklayamam. Özel olarak bunu yönetime de bildirdim. BF... __________________
Kitleler sustuğunda ya da susturulduğunda, tarihi kişilerin yaptığı sanılır. Tarihi bizzat kitleler yapar, kişiler sadece kitlenin bilincine sahip figürlerdir. |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Ayrılık kaderdir, itiraz kaldırmaz... Yaşamınızda başarılar sn. BF __________________
DEVRİM yok, DİRİLİŞ var. |
| #7 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
| Burdan ayrılmaya hakkınızın olduğunu düşünmüyorum!Bunu yapacaksanız neden kendinizi bu kadar sevdirdiniz!Burda olmanızı çok ama çok istiyorum.İnşallah bu yalnış(lutfen affedin,oyle olduğunu düşünüyorum) kararınızdan donersiniz!Tekrar doneceğiniz günü sabırsızlıkla bekliyorum!Bu arada forum beni üzmeye başladı.Birçok değer verdiğim,arkadaş olarak gorduğum insanları teker teker ayrılıyorlar.Sevgili artena,elaşina,çok az burada olan komutan,hamas ve adını şimdi hatırlayamadığım bir çok arkadaş..Geri donun!!!! |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| üzüldüm.. __________________
Haramilerin saltanatını yıkacağız! |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: Paris
| Gitmeye karar vermeniz üzücü oldu sayın Balıkçı Filozof. Ama karar sizin, isterseniz kaladabilirsiniz. İsteğim, kalmanızdan yanadır. Foruma yaptığınız katkıları unutmayacağız. Geri kalan yaşamınızda başarılar diliyorum! Sevgiler... __________________
Afyon Garı'ndaki küçük kızı anımsa, hani, Trene binerken pabuçlarını çıkarmıştı; Varto Depremi'ni düşün, yardım olarak Batı'dan Gönderilmiş bir kutu süt tozunu ve sütyeni. |
| #10 | ||
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Sep 2005
| Sayın Balıkçı filozof ! Alıntı:
Forum için eskiden beri bir çok eleştiriler yapıldı. Ayrılanların bir kısmının, kendi fikir ve düşünencerinin egemen olması yönünde niyet ve istekleri, kendine göre oluşturdukları kural ve yöntemleri vardı. Bunlar olmayınca ve yapılmayınca forumdan ayrılanlar da oldu. Umarım böyle bahanelerden değil de, yapmak istediğin işlerine daha çok zaman ayırmak için olmasını temenni ederim. Eğer böyleyse sana başarılar diler, her şeyin gönlünce olmasını temenni ederim. Saygılarımla. | |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|