"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Kaç kez aşık olunabilir?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Onay bekleyen Yazar Adayı Giriş Tarihi: Nov 2006
| Sizce aşkın sınırı nedir? Bir kaç kez aşık olunabilir mi? Yaşadığınız anda vazgeçilmez olduğunu düşündüğünüz aşk; bittikten sonra başka bir aşka başlangıç olabilir mi? Bir önceki yaşanan aşkla aynı duygular mı yaşanır yine? |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Ben hayatımda aşkı birkez yaşadım, ve yaşamaktayım. Ama ikinci kez aşık olunabileceğine inanmıyorum, yada olunuyorsa bile asla ilki gibi olacağına inanmıyorum... __________________
insanlar anlayabildikleri kadar yaşar, ve anlayamadıkları şeyleri umursamadan ölüp gider... |
|
| #3 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Sanırım bir çok kez olunabiliyor. Çok fazla aşık olan arkadaşlarımdan biliyorum. |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: Ankara
| İnsan her daim aşık olabilir bence...Sonsuz sayıda aşık olabilir...Tanıdıkça vazgeçer,yeni şeyler tanımak ister ve yine aşık olur...Bence bu böyle devam eder... __________________
ONLAR TÜRKİYE'NİN BÜTÜN YÜKÜNÜ 20 GENCİN OMUZLARINA YIKMAYA ALIŞMIŞLARDIR...(DHY) <<<Doğacak Güneş Gibi Halıın Kara Yazgısının Üstüne>>> |
|
| #5 | |
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| Mezara düşene kadar zamanınız var.Hakkınızı istediğiniz kadar kullanabilirsiniz.Bir yerden sonra bayat ekmek tadı gelebilir yalnız __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Aşık olmanın sınırı yoktur... Kendimden biliyorum :D |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: Ankara
| İnsanlar hayatı boyunca birkaç kere aşık olabilir.Bazı insanlar eşi ve ye sevgilisi öldükten sonra ''Bundan sonra senden başkasını sevmeyeceğim.''deyip hayatının sonuna kadar yalnız kalıyorlar.Bu benim çok garibime gidiyor.''Yalnızlık Allah'a mahsustur.'' __________________
Kelimenin tam anlamıyla gerçek bir demokrasi hiç bir zaman varolmadı ve varolmayacaktır. J.J.ROUSSEAU |
|
| #8 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: balıkesir
| her insan bence hayatında birkez aşık olabilir.. |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| bence sonsuza kadar aşık olunabilir... sonuçta aşkın limiti yok ki... bi dakka ya böyle bir konu açsak nasıl olur güzel olur... hemen açıyorum... __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
|
| #10 | ||
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Nov 2006
| Alıntı:
soruya gelince kaç kez aşık oluna bilir? bu soruya cevap verilmez yaşadıkca görürüz bir de aşk ne ki? kolay birşey mide ...kaç kez diye soruluyor günde kaç kez açıkabilirsin gibi yada haftada kaç kez banyo edersin ... | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|