"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||||||
| #1 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Nov 2006
| Futbol fıkraları..Rakibine bir gol'de buradan at ezeli rakibine bir fıkra'da sen yolla bura'dan ona bir gol at ben fenerbahce'li taraftarlara yolluyorum 6-2 biten man.united-fenerbahçe maçından hemen sonra fenerli li rüştü tanınmamak için yaşlı bir adam kılığına girer ve bır cafe ye gider. cafe de yanına yaşlı bır bayan yanaşır ve naber rüştü" der. bunun uzerıne rüştü delirir nasıl tanıdı bu kadın beni diye düşünüp durur. ertesi gün yine aynı cafede aynı kadın yanaşır rüştü'nün yanına yine naber rüştü" der. 3.gün rüştü cok değişik bır kılıkta gider cafeye ve yine aynı kadın yanaşır ve yine naber rüştü" der. rüştü dayanamayıp sorar nerden tanıyosun beni diye. yaşlı teyze "olum ben tuncay len" der. tuqu Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 19-12-06 12:22 . |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| fenerbahçenin aklında kalan 3 şey vardır: *man.united' 40 yıl sonra kendi evinde yenen tek takım olması *6-0 lık galatasaray maçı *son olarakta 23 senedir türkiye kupasına ellerinin değmemesi... saygılarımla |
| #3 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jul 2006
| 4 çeşit panter vardır. 1. turgay şeren berlin panteri 2. mondragon ali sami yen panteri 3. pancu kadıköy panteri 4. rüştü pembe panter |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Bir GS'li, bir Fener´li ve BJK´li Arabistan'da yasak olmasina ragmen bir otelde içki içerken yakalanirlar... Mahkemeye çikarilirlar... Karar IDAM... Itiraz ederler ve karar ömür boyu hapis cezasina çevrilir. Ama o gün, bayrama denk geldigi için Prens Hazretleri cezayi kaldirip hepsine 20 kirbaç ceza verir. Bizimkileri sempatik buldugu için de bir kiyak daha yapip herkese cezasini hafifletmek için bir istek hakki tanir. BJK li: "Sirtima bir yastik baglayin" der. 10 kirbaçtan sonra yastik paramparça olur ve pek fayda etmez. Uyanik Fener´li bunu görünce: "Sirtima iki yastik baglayin" der. Ama iki yastik bile 10 kirbaca dayanmaz. Sira Galatasarayliya gelince Prens Hazretleri: "Bak Galatsaray'li sana acidim. Süper Ligi Kaçirdiniz. 100'üncü senenizde basarisiz oldunuz, hakemlerden çektiniz. Bu yüzden sana iki istek hakki veriyorum" Peki der Galatasaray'li: "O zaman bana 40 kirbaç vurulsun". Herkes saskinadöner. Prens Hazretleri: "Peki ikinci istegin nedir?" diye sorar... Galatasaray'li pis pis siritarak: "FENERBAHCE´liyi sirtima baglayin" __________________
Vurulup tertemiz alnından, uzanmış yatıyor, Bir hilâl uğruna, yâ Rab, ne güneşler batıyor! |
| #5 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Evrenin Merkezi
| Alıntı:
Teşekkürler!!! __________________
SAYGILAR ------------ Yarın elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir! (NECİP FAZIL KISAKÜREK) | |
| #6 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: DİYARBEKİR
| Alıntı:
![]() __________________
"""Ve Cellat Uyandı Yatağında Bir gece,Tanrım dedi !!! Bune Zor Bilmece ...Öldükçe Çoğalıyor Alanlar ...Ben Tükenmekteyin Öldürdükçe....""" | |
| #7 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Sep 2006
| Zico arsen wengerin yanına gider arsenalda nasıl bu kadar başarılı oluyorsun der. O da futbolcularım çok çabuk anlıyorlar ne demek istediğimi der ve Henry'i çağırır -Henry senin Babanın oğlunun kardeşi kimdir der -Benim der Ve zico türkiyeye döner dönmez Tuncayı çağırır -Tuncay senin babanın oğlunun kardeşi kim Tuncay düşünür ve kulamaz ve gider alex aynı soruyu sorar alex de benim der tuncay zico'nun yanına gider -Alex miş der -zico küplere biner olurmu hiç Henry dir o Henry der |
| #8 | ||
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Alıntı:
![]() Komikti.. __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. | |
|
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: izmir
| Gerçekten hepsi süper arkadaşlar.. Ellerinize sağlık. ----------------- Saygılarımla... |
| #10 | |
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: Jan 2007
| bir adam hasta fenerbahçeliymiş karısı takım turmuyormuş adamın derdi imanı fenerbahçeymiş seks hayatları iyi değil kadın seks yapmak istiyor ama kocası fenerden başka birşey düşünmüyor neyse kadın bir gün düşünmüş -gece galatasaray şortu alırsam kocamın ilgisini çeker diye neyse şhortu almış akşam olmuş adam birde bakmış GS shortu adam fanatik fenerli neyse 1 hafta boyunca adam GS shortunu görüp seks yapmış kadın sıkılmış artık herakşam seksten nasıl kurtulurum diye FB shortu almış akşam olmuş adam tam sekse başlayacak bakmış FB shortu adam durmuş irkilmiş sonra derin bir nefes çekip -biz adamı.................fenerli, yaparız demiş. anlayana... |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|