"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
Gerçek Aşkın Manası/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Ustaların şiir, roman gibi edebi eserleri |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Yazar Adayı
Giriş Tarihi: Oct 2006
| Bu hikaye çok uzaklardan... > Bir kız ve delikanlı motosikletin üzerinde 180 km hızla gidiyorlar > ve aralarında şöyle bir konuşma geçiyor.. > KIZ : Lütfen yavaşla, korkuyorum > Delikanlı : Hayır, bak ne kadar eğlenceli.. > KIZ : Lütfen, Lütfen çok korkuyorum... > Delikanlı : Peki, bana beni sevdiğini söyle > KIZ : Seni çok seviyorum, Lütfen yavaş > Delikanlı : Şimdide bana sıkıca sarıl.. Kız delikanlıya sıkıca sarılır.. > Delikanlı : Şapkamı alıp kendine takar mısın ? Başımı çok sıktı... > Ertesi gün gazetelerde şöyle bir haber çıktı : Motosiklet Kazası; Motosiklet fren arızası nedeni ile bir binaya çarptı, üzerindeki 2 kişiden biri öldü.. > Olayın aslı ise şöyledir : > Yolun yarısında Delikanlı frenlerin bozulduğunu anlamış > ama bunu kıza belli etmek istememişti > Bunun yerine kızdan kendisini sevdiğini söylemesini istemiş ve > kendisine son defa sarılmasını istemişti.. > Sonra da kendi ölümü pahasına kızın başlığı takıp hayatta kalmasını sağlamıştı... > İşte Gerçek Aşkın Anlamıda bu... __________________
Vatan yahut Silistre... |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|