"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||||||
![]() |
| |||||||
| Ağla Sevgili Kardeşim! / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Şiir denemeleriniz... |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Oct 2006
| Gözlerin görmüyor, kulakların duymuyor mu beyninin parçalara ayrıldığını hissetmiyor musun ne zaman uyanacaksın güzel düşlerden hiç sordun mu ninnilerin ne zaman susacağını? Uyan sevgili kardeşim. Sirenlerin çaldığını nasıl duyabilirsin, aslında bu senin için bir oyundur, fotoğrafını çekip gülümseyecesin; ama gelecek ne getirecek düşün sevgili kardeşim. Bazıları haykırır ama kimse duymaz onları bütün sorun konuşup dinlemekte şimdi, ne konuşur ne dinlersin aç gözlerini anlat gördüklerini sana susmayı öğrettiler, biliyorum keşke tüm yaşadıklarını olduğu gibi bunu da unutsaydın, unutmak senin işin şimdi unutulan ve yok olanlara ağla ağla sevgili kardeşim yeniden gülebilmek için ağla. Ne kadar uzun zamandır bu sığınaktayız ne kadar uzun zamandır bu kafesteyiz ve her yolculuğumda seni taşıdım ve her adımımın yükü sendin ve ben yorgunluğumu hissettiğimde artık yürümenin zamanı gelir senin için Uyan,düşün,ağla ve yürü sevgili kardeşim. Hiç görünmeyen sonsuz karanlığına doğru. Yürü; bu karanlık senin karanlığın. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|