"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Diğer > Konu Dışı > Arşiv

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Kapalı Konu

Konu Araçları
Eski18-12-06, 11:51  #1
yinyang

yinyang'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2006
Fallara inancınız nedir?

Hemen hemen herkez fal baktırmayı sever, ve baktırırda. Çoğumuzda inanmam ama öylesine laf olsun diye baktırıyorum der. Bende itiraf edeyimki baktırmayı seviyorum, ama bende inanmıyorum. Bazen eğlenceli oluyor. Fal baktırma isteği neden vardır içimizde? Geleceği merakımızdan mıdır sadece?
Eski18-12-06, 17:18  #2
yazzarr
Ayrıldı

yazzarr'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2006
Ülke / Şehir: İstanbul

"Fala inanma, falsızda kalma." diyenlerdenim
yazzarr is offline  
Eski20-12-06, 21:49  #3
elive

elive'nın Avatarı

Ülke / Şehir: istanbul

inanmıyorum ama baktırmaktanda birtürlü vazgeçemiyorum!!!
Eski21-12-06, 13:29  #4
onur0226

Ülke / Şehir: ankara

üniversite bitirmiş, elinden her iş gelen ,tuttuğunu koparan ve istediğiniz her konu hakkında yorum yapabilen entellektüel bahçıvanımız kahve falına da bakıyor...ve gerçekten bu işi de iyi kıvırıyor...

inanmıyorum diyeceğim ama pek öle de değil..arasıra ''bahçıvan da böyle demişti '' diye düşündüğüm olaylara rastlamıyorum değil hani...

inananla inanmayan bir olur mu?:D
olmuyor bana göre ...inandığımız zaman bir görüş açısı elde ediyoruz ve bu davranışımızı ve dolayısıyla karşılaştığımız olayları da etkiliyor...yani eğer fala inanıyorsak gerçekten etklisi oluyor yaşamımızda...tam anlatabildim mi bilmiyorum ama ,fal gerçekten şansa bağlı olmadan hayatımızı etkiliyor...

fala inanma falsız da kalma lafı da oradan geliyor heralde...moral değer..
onur0226 is offline  
Eski21-12-06, 13:57  #5
Türesin
Forumdan Uzaklaştırılmış

Giriş Tarihi: Sep 2005

Falın kadercilik konusu ile ilgili çok yakın bir bağlantısı var. Eğer kadercilik konusuna inanıyorsunuz fala olan ilginiz dolayısıyle daha fazla olmaktadır.

Falcılarında insan psikolojisi ve jest ve mimikler konusunda oldukça yetekli kişiler olduklarını da söyleyebilirim. Sizin jest ve mimiklerinizi iyi değerlendirerek konuyu çok güzel yönlendirebiliyorlar, zamam zaman kısa sorular sorarak niyetlerinizi de okudularmı, onların duygu sömürüsünün aracı olmaktan da kurtulamazsınız.

Saygılarımla.
Türesin is offline  
Eski21-12-06, 14:16  #6
onur0226

Ülke / Şehir: ankara

Alıntı:
Sayın Türesin şöyle demiş:

Falın kadercilik konusu ile ilgili çok yakın bir bağlantısı var. Eğer kadercilik konusuna inanıyorsunuz fala olan ilginiz dolayısıyle daha fazla olmaktadır.

Falcılarında insan psikolojisi ve jest ve mimikler konusunda oldukça yetekli kişiler olduklarını da söyleyebilirim. Sizin jest ve mimiklerinizi iyi değerlendirerek konuyu çok güzel yönlendirebiliyorlar, zamam zaman kısa sorular sorarak niyetlerinizi de okudularmı, onların duygu sömürüsünün aracı olmaktan da kurtulamazsınız.

Saygılarımla.
kaderci olmadığımı söyleyemem...çok fazla insanın kaderci olmadığını da söyleyemem...

ancalk farlkettiğim bir şey var....fala bakılırken bazı genellemeler yapılıyor bir konu hakkında örneğin...
fala da şnanıyorsak bu genellemelerin falda çıkan olayla bağlantılı olduğunu düşünüyoruz...başka yerlere de çekilebilecek şeyler olduğunun farkına varamıyoruz bazen...

ancak bana göre bu bile bir miktar isteğimiz doğrultusunda olayları kontrol imkanı sunuyor....

yanılıyor muyum?
onur0226 is offline  
Eski21-12-06, 14:41  #7
Türesin
Forumdan Uzaklaştırılmış

Giriş Tarihi: Sep 2005

İnsanın niyeti ve emelleri konusunda yapmak istediklerini, bunları başarabilmiş kişilerin biyografilerini okuması falcıya gitmekten çok daha daha iyi ve hayırlıdır.

Niyet ve arzularınızın gerçekleşmesi için bir bilene ve bu işi başarmışlara danışmak çok daha etkilidir. Onların tecrübe ve deneyimleri falcılara göre insana çok daha güzel ve etkili yolların bulunması sağlar, aynı zamanda o başarmışsa bende başarabilirim gibi moral değerler verebilir. Başarmışların size karşı gönüllü koçluğunu üstlendirebilmek çok daha yararlıdır.

Pek çok başarılı insan, bu koçluğu yapmaktan onur duyar yeterki onların başarılarının nedenlerini öğrenmek için bir gayretiniz olsun.

Saygılarımla.
Türesin is offline  
Eski21-12-06, 19:44  #8
realist

realist'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2006
Ülke / Şehir: Ankara

Valla inanmıyorum ve baktırmak istemiyorum.Çünkü bakan insanlar hepsini uyduruyorlar.
Eski22-12-06, 13:15  #9
ilayda
Yazar Adayı

Giriş Tarihi: Dec 2006

fal baktırmak ve ona inanmak saçma bişey.bazı insanlar fal baktırıyorlar falda ne söylendiyse kesin olacakmış gibi hayatlarını karartıyorlar yada böyle yaparak kendilerini kandırıyorlar.bence GELECEK merak edilerek yaşandığında hayat daha güzel ve heyecan dolu olur...
ilayda is offline  
Eski22-12-06, 20:08  #10
NİLSU

NİLSU'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2006
Ülke / Şehir: Ankara

Kesinlikle bir doğruluk payı var bence...Ben gerçekten bunun bilimle büyük alakası olduğuna inananlardanım...Bir insanın ne zaman doğduğu bile yaklaşık karakterini veriyorsa:bu işte var bir bilim!!!

<<<Doğacak Güneş Gibi Halıın Kara Yazgısının Üstüne>>>
NİLSU is offline  
Kapalı Konu

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 23:03.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)