"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
horlama hastalığı/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Antropoloji,Psikoloji, Sosyoloji... |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Nov 2006
| ![]() Esasen horlamayı herkes bilir. Ancak horlama çok ciddi bir hastalık olan uyku apnesinin bir belirtisi dir. Normal erişkin insanların en az %45’i zaman zaman horlamaktadır. %25’i sürekli olarak horlamaktadır. Horlama problemi en sık şişman erkeklerde görülür ve yaşla birlikte her geçen gün artar. peki sadece arkekler mi horlar? ben bu soruya hayır diyemiyorum horluyan bir bayan görmedim yada horlayıpta,karısından rahatsız olan bir eş. horlama gürültüsünü hayatta cekemem o'ne öyle,sanki kazı çalışması varmış gibi şahit olduğum için söylüyorum böyle. şimdi sizlere horlar mısınız diye sorsam.. hayır diyeceğiniz kesin zaten,görülmemiş ki horluyan biri sabah kalktığında bunu kabül etsin dünya'nın heryerin de iki söze cevap aynıdır bu sucu sen mi yaptın!! 'valla ben masumum' ne çok horluyorsun..dendiğin de ise 'aaa...ben asla horlamam' peki bu gürültü sizde nasıl bir tep ki oluşturuyor? eşiniz horladığı zamanlar nasıl bir çare arıyorsunuz? horlamak kadar güzel birşey var diyenlerden misiniz? hoşca kalın |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: ankara
| bana horladığımı söyleyen olmadı bugüne kadar... ama horlayandan da pek rahatsız olmam... dediğiniz gibi bir rahatsızlık sonuçta... ve ayrıca niye bilmiyorum ama horlayan insanların hep mutlu insanlar olduklarını düşünürüm...gamsız... saygılar |
|
| #3 | |
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| Ben iyi bir horultucuyum.Çok aşırya kaçmasa da istikrarlı bir grafiğim var.Başkalrından dimlediğimden iğrenç bir ses olduğunu biliyorum.Yurtta kalırken oda arkadaşlarım sağolsun bir horultu senfonisi verdiğinden mecburan müzikle uyur ben de onlara katılırdım.Saygılar __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan |
|
| |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|