"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
| Anket Sonuçlarını Göster: İnternet Bağlantınızdan Memnun musunuz? | |||
| Evet | 2 | 10.00% | |
| Hayır | 14 | 70.00% | |
| Yeterli ama pahalı buluyorum. | 4 | 20.00% | |
| Oy Verenler: 20. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Telekom'u Kınıyorum Bir adsl kullanıcısı olarak internetten istediğim gibi yararlanamıyorum.İnternetten örneğin bir yazı yazıyorum ön izleme yap diyorum yazdığım yazı buhar olmuş.Tüm yazdıklarımın heba olmasından sonra deliriyorum.Tam anlamıyla rezalet.Hem ayda 29 ytl öde hemde bağlantıda sorun yaşa.Tam bir enayilik.Hem çok para alıyorlar hem hizmet kalitesi sıfır.Bu konuyu Telekom'u protesto amaçlı açtım.Moderatör arkadaşlardan anlayış bekliyorum.Bu konuyu açmakla biraz rahatladım. Saygılar... __________________
Vurulup tertemiz alnından, uzanmış yatıyor, Bir hilâl uğruna, yâ Rab, ne güneşler batıyor! |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Memnun değilim. Tekelleşmenin kaldırılmasını ve rekabet ile daha kaliteli hizmetin sağlanmasını umut ediyorum. Benzer bir konu alttaki başlıkta da tartışılmıştı Sayın Atilla, oradan da faydalanabilirsiniz. http://www.yaziyaz.com/forum/thread8828.html |
| #3 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jul 2006
| Hız benim için yeterli ancak en pahalı interneti de bizim kullandığımız bir gerçek. |
| #4 | ||
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Nov 2006
| Alıntı:
sen o kadar yaz..içini dök..ve herşey boşuna...olacak şey değil peki burda suçlu telekom mu, yoksa sitelerin alt yapı eksikliği mi bana sorarsanız telekom ile bir ilgisi yok. bu olay,yazıyaz dada karşıma cıktı,başka bir sitede de neden olduğu bir muamma... biri bizi aydınlatsıınnn!!! pardon sesimi yükselttim | |
| #5 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Oct 2006
| Müracaatlar , TÜRK Telekom genel müdürü PAUL DOANY'ye.. Adı Türk kaldı.. ama kendisi yabancı ... Para basıyor.. Belki bir dilekçe ile adamlar insafa gelir.. saygılar. |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: Ankara
| Bazı zamanlar teknik sorunlar oluşuyor.O yüzden internete bağlanamıyorum ya da bağlandığım zaman göstermiyor.Bu çok olmuyor ama olduğu zamanda işimin ortasına denk geliyor ve bütün emeğim boşa gidiyor.Bir de üstüne her ay 29 YTL ödüyoruz.Bu parayı bu hizmetle gerçekten haketmiyorlar. __________________
Kelimenin tam anlamıyla gerçek bir demokrasi hiç bir zaman varolmadı ve varolmayacaktır. J.J.ROUSSEAU |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: ankara
| bazen nete bağlanamıyorum...bazen nete bağlanıyorum msn e girmiyorum... düşüp duruyorum...vs.vs... alternatifi de yok ya ....istediği gibi at koşturuyor... müşteriye daha iyi ve kusursuz hizmettense daha fazla müşteri prensibiyle hareket ediyorlar...adam yerine konmadığımızı düşünüyorum... sabaha kadar yazabilirim...sabaha kadar lanet yağdırabilirim...neyse... saygılar |
| #8 | ||
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: Ankara
| Alıntı:
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: izmir
| __________________
aslında yalnız değilim, ama kalabalıklar içinde kaybolalı da çok oldu." Tut ki elimden bir tutan var, ne o tuttuğunu bilyor ne ben farkındayım..." |
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| ya w 4.mb Geçtim diye 93.50 ytl para gelmiş ala ala:S __________________
imzalarınız ateşe verdi kibritin torpilini ve yandı okul önlükleri, üniformalarda saklanan büyük teröristler yarattınız! [ Uzun Bir Süre için Yok ] |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|